Vés al contingut

Programa DRAC

Xarxa Vives i Programa Drac

La Xarxa Vives és una associació d'universitats sense ànim de lucre que potencia les relacions entre les institucions universitàries de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord i Andorra i també d'altres territoris amb vincles geogràfics, històrics, culturals i lingüístics comuns, per tal de crear un espai universitari que permeti coordinar la docència, la recerca i les activitats culturals i potenciar la utilització i la normalització de la llengua pròpia.

Actualment, la regió universitària Vives es configura al voltant de 21 institucions d’educació superior. Reunides a la Xarxa Vives, les universitats són un motor de progrés per als territoris de parla catalana.

El programa DRAC té l’objectiu d’impulsar la mobilitat entre les 13 universitats de la Xarxa Vives que participen al programa DRAC, mitjançant l’atorgament d’ajuts per a diferents accions.

En aquest enllaç podeu consultar les bases del programa Drac i la normativa d'ajuts per al PAS/PDI; també hi trobareu el formulari de sol.licitud: https://www.uvic.cat/internacional/programa-drac  

Xarxa Vives - mapa

 

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte