Postgrau en Comptabilitat i Finances

Descarrega el programaPreinscripció online

 

El Postgrau en Comptabilitat i Finances ofereix als participants els elements d’especialització necessària en l’àmbit de la direcció comptable i financera de l’empresa, amb una visió àmplia que inclou, entre d´altres, l’operativa diària, la consolidació i també l’auditoria.

 

L’estudiant que hagi realitzat el Postgrau en Comptabilitat i Finances podrà accedir al títol de Màster en Direcció Comptable, Financera i Tributària cursant el mòdul de Gestió Fiscal i el Treball Final de Màster.

 

Adreçat a: Graduats, llicenciats i/o diplomats en l'àmbit econòmic i empresarial (ciències empresarials, administració i direcció d'empreses, economia, dret, gestió i administració pública, etc)

 

Modalitat: Presencial

 

Crèdits: 30 ECTS

 

Horaris: Dilluns i dimecres, de 18 h a 21.30 h

 

Lloc:
UManresa - Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Acreditació: Diploma de Postgrau en Comptabilitat i Finances expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

 

En el cas de no disposar de titulació universitària, s’obtindrà el títol de Certificat d’especialització expedit per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

Postgrau Comptabilitat i Fiscalitat

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.