Vés al contingut

Blog UManresa

Imagen

cicles formatius

Cicles formatius de grau superior: els avantatges d’estudiar a UManresa

07/04/2022
La Formació Professional de Grau Superior s'ha convertit en una de les opcions que més afavoreix la inserció laboral, així com també la innovació i la competitivitat de les empreses. A UManresa oferim diferents cicles formatius de grau superior -tant convencionals com duals-, en tres àrees d (...)

Imagen

estudiar amb beca

Estudiar amb beca a UManresa

30/03/2022
Les beques d'estudi estan pensades per facilitar un accés generalitzat a l'educació i la formació. N'hi ha de públiques, que atorga el Ministeri d'Educació, i d'altres que concedeixen els mateixos centres educatius, sobretot en el cas de les universitats privades. En general, tant les unes com les (...)

Imagen

Estand del Saló de l'Ensenyament

Saló de l'Ensenyament: 5+3 consells per preparar bé la teva visita

07/03/2022
Si encara no tens clar si estudiar un grau o bé un cicle formatiu de grau superior, el Saló de l’Ensenyament és una gran oportunitat per començar a encaminar el teu futur. Vine del 16 al 20 de març a l’estand d’UManresa al Saló de l’Ensenyament i t’assessorarem sobre les característiques i (...)

Imagen

estudiar grau umanresa

8 raons per estudiar a UManresa

02/03/2022
Triar no és fàcil i per fer-ho cal tenir molt clar què vols i què no vols. Triar estudis és triar futur i decidir on fer-los també, perquè estudiar en un lloc o en un altre marca clarament la diferència de l’experiència que tindràs com a estudiant, sens dubte, una de les etapes vitals més importants (...)

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte