Webinar Neurociència, educació i jornada continuada

Preinscripció online

 

Què diu la neurociència i l’educació al voltant de la jornada continuada?  Aquest webinar presenta un diàleg que uneix l’educació i la neurociència al voltant de la jornada continuada. Una reflexió que intenta aprofundir en diferents aspectes de manera objectiva.

 

El objectius del webinar Neurociència, educació i jornada continuada són reflexionar al voltant de diferents conceptes relacionats amb la jornada continuada des de dos punts de vista: l’experiència com a mestra i com experta en neurociència.

 

D'altra banda, també dona les eines necessàries per replantejar metodologies que acompanyin al desenvolupament favorable del cervell.

webinar neuroeducacio

Informació general

DIRIGIT A
Famílies i professorat
___
MODALITAT
Sessió online síncrona (en directe)
___
DURADA
1h
___
CALENDARI
Dijous 10 de juny de 2021, de 18.30 a 19.30
___
PREU
Gratuït

Programa

- Diferència horària
- L’estona del menjador
- Conciliació familiar i social
- Desenvolupament de l’infant

Professorat

BEATRIZ FAGUNDO
Coordinadora del Màster en Neuroeducació Umanresa, és Doctora en Neurociències per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Neuropsicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Executive MBA per IESE. Professora col·laboradora de Psicologia del grau en Fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Professora col·laboradora del grau en Logopèdia d'UManresa (UVic-UCC). Professora col·laboradora del Màster Oficial de Neuropsicologia de la UOC. Professora i Directora de TFM del Màster en Neuroeducació de la UNIR. (Contacte: bfagundo@umanresa.cat)
___
BIANCA MUR
Coordinadora del Màster en Neuroeducació Umanresa. Postgrau en Pedagogia Waldorf (La Salle). Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil i Primària (UVic). Màster en Neuroeducació (UVic-UCC). Assessora de mestres en la creació o millora d’espais de ciències a educació infantil. Mestra de l’escola Ítaca (Manresa). Professora col·laboradora del grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). (Contacte: bmur@umanresa.cat)

més informació i contacte

UManresa - Fundació Universitària del Bages

Av. Universitària, 4-6,
08242 Manresa (Barcelona)
Tel. 93 877 41 79
umanresa@umanresa.cat