Webinar Neuroeducació per a gestionar conflictes a l'aula

Preinscripció online

 

Conèixer el funcionament del cervell ens pot aportar eines per a gestionar els conflictes. Com es construeix el caràcter? La necessitats del límits i altres aspectes en ajudaran a aprofundir en el fer dels adults davant diferents situacions de conflictes.

 

El webinar Neuroeducació per a gestionar conflictes a l'aula permet reflexionar al voltant de diferents conceptes relacionats amb la resolució de conflictes des de dos punts de vista: l’experiència com a mestra i com experta en neurociència

 

D'altra banda, també dona les eines necessàries per replantejar metodologies que acompanyin al desenvolupament favorable del cervell.

webinar conflictes aula

Informació general

DIRIGIT A
Famílies i professorat
___
MODALITAT
Sessió online síncrona (en directe)
___
DURADA
1h
___
CALENDARI
Dijous 29 d'abril, de 18.30 a 19.30
___
PREU
Gratuït

Programa

- Mirada d’infant i construcció d’identitat
- Límits i sistema de recompensa
- Situacions de conflictes
- Replantejament metodològic

Professorat

BEATRIZ FAGUNDO
Coordinadora del Màster en Neuroeducació Umanresa, és Doctora en Neurociències per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Neuropsicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Executive MBA per IESE. Professora col·laboradora de Psicologia del grau en Fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Professora col·laboradora del grau en Logopèdia d'UManresa (UVic-UCC). Professora col·laboradora del Màster Oficial de Neuropsicologia de la UOC. Professora i Directora de TFM del Màster en Neuroeducació de la UNIR. (Contacte: bfagundo@umanresa.cat)
___
BIANCA MUR
Coordinadora del Màster en Neuroeducació Umanresa. Postgrau en Pedagogia Waldorf (La Salle). Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil i Primària (UVic). Màster en Neuroeducació (UVic-UCC). Assessora de mestres en la creació o millora d’espais de ciències a educació infantil. Mestra de l’escola Ítaca (Manresa). Professora col·laboradora del grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). (Contacte: bmur@umanresa.cat)

més informació i contacte

UManresa - Fundació Universitària del Bages

Av. Universitària, 4-6,
08242 Manresa (Barcelona)
Tel. 93 877 41 79
umanresa@umanresa.cat