Pasar al contenido principal

CIFE

Imagen

formació en educació

Centro de Innovación y Formación en Educación

Formación para el profesorado de educación infantil, primaria y secundaria

El CIFE UManresa es la sede del centro de innovación educativa y de formación del profesorado y otros profesionales de la educación de la UVic-UCC en la capital del Bages. Impulsa programas de formación permanente para el profesorado de las diferentes etapas educativas (infantil, primaria, ESO, bachillerato y formación profesional), asesoramientos singularizados para escuelas e institutos, así como la organización de conferencias, mesas de debate y jornadas sobre el hecho educativo.

 

Formació de professorat

Programem activitats de formació permanent adreçades a professorat d'educació infantil, primària, ESO, batxillerat i formació professional, amb actuacions reconegudes pel Departament d'Educació dins del pla de formació del professorat.

Innovació docent

Impulsem la innovació docent en la tasca educativa dels centres escolars. També fem suport als grups de recerca en innovació educativa i docent.

Plans de formació de zona

El CIFE UManresa participa, d’acord amb els Serveis Territorials del Departament d’Educació a la Catalunya Central, en l’elaboració i execució dels Plans de Formació de Zona del nostre àmbit territorial.

Camps d'especialització

Disseny d'espais de ciència, en la línia del treball que fa temps que duu a terme l'equip docent del grau de Mestre d'Educació Infantil.

La simulació com a metodologia d'aprenentatge, un àmbit en el qual la FUB, com a campus Manresa de la UVic-UCC, és un centre de referència al conjunt de l'estat.

Les Ciències de la Salut i la seva relació amb l'educació, en aspectes com ara la salut del docent, la promoció d'hàbits saludables a l'escola, etc., amb voluntat d'aprofitar el coneixement que concentra la Facultat de Ciències de la Salut de la universitat i posar-la al servei dels centres educatius.

Contáctanos

Si tienes alguna cuestión, nosotros tenemos la respuesta

Contacto