Vés al contingut

UManresa, un lloc per brillar

Imagen

grau en ade
09/05/2022

En el marc de l'assignatura International Communication, l'estudiantat del grau en ADE de la Facultat de Ciències Socials de Manresa treballa les habilitats comunicatives en llengua anglesa. Un dels exercicis que han de fer en el marc de l'assignatura és escriure per al blog que duu el mateix títol de l'assignatura i en el qual desenvolupen temes relacionats amb la comunicació empresarial, el brànding i el màrqueting, entre d'altres. Un dels primers exercicis que fan per al blog és escriure sobre els motius pels quals estudiar ADE a UManresa és una molt bona opció. De les onze entrades que l'estudiantat ha elaborat aquest curs n'hem seleccionat un, titulat "UManresa, un lloc per brillar", que reproduïm a continuació en una versió traduïda al català. Podeu llegir el text original en anglès en aquest enllaç.

UManresa, un lloc per brillar

Et pots preguntar per què un adolescent ha de provar una universitat jove com UManresa i la nostra resposta a aquesta pregunta és que, precisament, el fet de ser una universitat jove és el que fa que UManresa-FUB sigui destacada. UManresa és una de les universitats més noves de Catalunya i això la converteix en un lloc molt interessant per estudiar. 
 
Les universitats tradicionals del territori es basen en dinàmiques i mètodes d’estudi conservadors, on les classes s'imparteixen en un gran auditori ple d'estudiants i allà, un estudiant no és reconegut pels seus èxits, sinó que simplement esdevé un nombre. 
 
Ans al contrari, estudiar a UManresa proporciona una relació personal i propera amb el professorat, doncs aquests coneixen la situació personal dels seus alumnes i els ajuden, en la mesura que poden, per tal d'oferir la millor experiència d'estudi. 
 
A UManresa s'implementen nous mètodes d'ensenyament amb la finalitat de motivar els estudiants, també enfocats a millorar i treure les seves millors qualitats. El treball en equip és un factor clau essencial a UManresa - FUB perquè els estudiants puguin treballar, generar coneixements, idees creatives, i a més permet realitzar activitats de simulació que ofereixen l'oportunitat de comprovar com és el món real dels entorns de treball professional, alhora que permet als alumnes aprendre a prendre decisions en una empresa. 
 
Si busques un lloc on potenciar i fer créixer les teves millors habilitats, provar nous mètodes i  experimentar els escenaris i situacions als quals hauràs de fer front en la teva futura carrera professional, sens dubte, vine a UManresa-FUB. Si vols créixer com a persona i desenvolupar les teves millors competències professionals, UManresa és el teu lloc. 

Ferran Gendrau, Martí Nogués i Marc Ripoll, estudiants del Grau en ADE a la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC

Afegeix un nou comentari

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte