Vés al contingut

Notícies

Imagen

Estudiant del grau en Mestre d'Educació Infantil fent pràctiques a l'Escola Sant Ignasi de Manresa

Alumnes del Grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa estrenen el curs fent pràctiques en 24 escoles

Les estudiants de tercer curs del Grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa han començat el curs 22-23 amb una estada de pràctiques en escoles i centres d’infantil. S’hi van incorporar el dia 2 de setembre i van fer-hi una primera estada intensiva. Des de mitjan setembre, continuen fent pràctiques, però només un matí a la setmana. Entre els mesos de gener i febrer hi faran un segon període de pràctiques intensiu. Mentre realitzen aquestes estades de pràctiques, les futures mestres participen cada setmana en seminaris en grups reduïts amb les tutores per fer-ne el seguiment.

Les estades de pràctiques es fan en 24 centres del Bages, el Barcelonès, el Baix Llobregat, el Vallès Occidental, el Berguedà, l’Anoia, el Solsonès i el Vallès Oriental. En tots els casos són centres amb projectes educatius innovadors, de qualitat educativa i models d’excel·lència per a les futures mestres. També són centres que promouen l’atenció integral de l’infant en totes les àrees del seu desenvolupament (cognitiu, motriu, sensorial, emocional i social), que tenen en compte l’acompanyament de les famílies, que són inclusives i que estan obertes a l’entorn. Aquests són requisits que han de complir els centres de pràctiques d’UManresa amb l’objectiu que es pugui garantir la coherència entre el que s’explica a les aules i l’experiència que tindran les alumnes a les escoles. 

Les pràctiques són una peça clau de la formació que reben les futures mestres a UManresa. Així, l’estudiantat de primer farà també pràctiques a partir del mes de febrer i el de quart curs ho farà a final de març. 


 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte