Vés al contingut

Notícies

Imagen

Alumnat d'UManresa que ha col·laborat en la campanya de promoció a favor de la vacunació

UManresa col·labora amb Salut convertint-se en punt de vacunació

Les instal·lacions d’UManresa seran punt de vacunació entre el 27 de setembre i l’1 d’octubre. D’aquesta manera, la Universitat se suma a la campanya impulsada pel Departament de Salut que duu com a lema “Vacuna’t ara. Comença bé el curs” i que té com a objectiu promoure la vacunació entre els joves. 

L’administració de vacunes a les instal·lacions d’UManresa es farà cada migdia, entre les 12 h i les 16 h, al vestíbul de l’edifici principal. La vacunació estarà oberta tant a professorat com a alumnat i s’hi podrà accedir sense cita. L’acció forma part de la campanya que durant aquest mes de setembre ha dut a terme el Departament de Salut de la Generalitat a tot els campus universitaris de la Catalunya Central. En el cas d’UManresa s’ha esperat a posar-la en marxa el dia 27 de setembre amb l’objectiu que s’hagin incorporat a les aules els alumnes de tots els graus universitaris. Precisament, el 27 de setembre és el dia que comença les classes l’alumnat de primer curs d’Infermeria.

La segona dosi de la vacuna també s’administrarà a les instal·lacions universitàries tres setmanes després d’haver rebut la primera. 


 

  • Salut
  • vacunació
  • covid19
  • institucional

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte