Vés al contingut

Formació d'idiomes per a empreses

Imagen

cursos idiomes empresa

Formació d’idiomes a la mida de la teva empresa

Formar l’equip en idiomes és una inversió essencial per a petites, mitjanes i grans empreses. En aquest sentit, la formació d’idiomes per a empreses d’UManresa està pensada per aportar el rigor i la qualitat de la universitat a l’empresa, així com una oferta diversa i variada per satisfer les necessitats de cada companyia i cada sector industrial i orientada al desenvolupament de les competències professionals dels treballadors.

Formació In Company multiformat

Posem a disposició de la teva empresa una varietat de formats que permetin millorar el domini d'idiomes del teu equip:

  • Cursos convencionals amb acreditació oficial
  • Classes de conversa o de manteniment
  • English for specific purposes en àmbits com enginyeria, logística, turisme, agricultura/alimentació, salut/sanitari/sociosanitari, automoció, comerç, informàtica/sistemes, disseny i moda, indústria aeroespacial etc.
  • Cursos d’especialització per competències comunicatives (atenció telefònica, presentacions en públic, negociació internacional, mediació, etc.)

Cursos personalitzats i exclusius 

Cada curs es dissenya de manera exclusiva per a cobrir les necessitats reals de l'empresa i els participants en el curs, tenint en compte aspectes com la quantitat de persones a formar, les responsabilitats laborals específiques dels participants i la disponibilitat horària.

Professorat nadiu

A UManresa apostem per professorat nadiu de procedència internacional i experts professionals en l’ensenyament de les llengües. 

Formació 100% bonificable

Els cursos a empreses es poden bonificar fins a un 100% a través de la Fundae. La gestió d’aquesta bonificació s’inclou de manera totalment gratuïta en totes les nostres propostes in-company.

Contacta'ns per a més informació

icon-location-dark
Av. Universitària, 4-6, 08242 Manresa (Barcelona)
icon-phone-dark
93 877 41 79
icon-clock-dark

De dilluns a divendres, de 9 a 20h.


Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte