avantatges Món Sant Benet

DESCOMPTES HOTEL MÓN

 

La comunitat universitària d'UManresa gaudeix d'un 25% de descompte a l'Hotel Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages.

Condicions i reserves a hotel@monstbenet.com

 

 

DESCOMPTES VISITES AL MONESTIR I A LA FUNDACIÓ ALÍCIA

 

Pass Monestir (Experiència Medieval + Experiència Modernista): 18€. Preu especial comunitat UManresa 15€

 

Pass Món St Benet (Experiència Medieval + Experiència Modernista + Fundació Alicia): 24€. Preu especial comunitat UManresa 19€

Hotel Món Sant Benet
Experiència medieval

Us proposem un viatge per mil anys d’història, on descobrirem les estances monumentals del monestir. El passat ens parla a través d’hologrames espectaculars, projeccions immersives, efectes sorprenents... per conèixer la història del monestir, però també mil anys d’història de Catalunya. Una de les propostes més atrevides i espectaculars fetes sobre el patrimoni històric, que converteixen el monument en una experiència emocional.

Experiència modernista

Us proposem un recorregut que ens transporta a l’estiu de 1924 tot travessant les estances del sobreclaustre que el pintor Ramon Casas i la seva família van convertir en residència d’estiueig. Música, llum, projeccions, olors i altres efectes sorprenents... ens guien a través dels salons i habitacions per viure una experiència plena de suggestió i sensibilitat.

Experiència Fundació Alícia

Us proposem que ens ajudeu a resoldre un enigma transcendental per al futur de la humanitat: hem de trobar l’Homo Alimentarius. Per això us convidem a jugar i investigar en una experiència original. A través d’algunes proves inspirades en els escape games resoldrem diverses incògnites i anirem coneixent què és i quina feina fa la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència), un centre dedicat a la recerca en la cuina que promou la bona alimentació i que treballa perquè tots mengem millor.

CONDICIONS DE DESCOMPTE DE LES EXPERIÈNCIES:

El descompte s’aplica al membre (1 persona).
Imprescindible reserva prèvia a través d’aquest enllaç: https://monstbenet.com/ca/compra-dentrades, indicant a CODI PROMOCIÓ la paraula FUB.
Caldrà presentar la confirmació de la reserva juntament amb el carnet de membre de la Fub el dia de la visita.
No s’aplicarà el descompte comprant l’entrada directament a taquilles de Món St Benet.

 

Per a més informació

monstbenet.com
info@monstbenet.com
T. 93 875 94 01