avantatges Món Sant Benet

DESCOMPTES HOTEL MÓN

 

La comunitat universitària d'UManresa gaudeix d'un avantatge exclusiu a l'Hotel Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages. Els alumnes, els seus familiars i el personal d'UManresa tenen un 25% de descompte sobre la tarifa disponible en una habitació doble o individual en règim d'allotjament i esmorzar.

 

Els clients han d'indicar que formen part de la comunitat UManresa-FUB en el moment de realitzar la reserva. Aquesta promoció està subjecte a la disponibilitat d'habitacions amb un màxim de 10 habitacions/dia. Aplicable de diumenge a divendres.

 

Per a més informació i reserves:

hotel.monstbenet.com/

hotel@monstbenet.com

T. 93 875 94 04

 

*Per acollir-se a la promoció, la reserva s'ha de realitzar per telèfon o correu-e.

 

Hotel Món Sant Benet

DESCOMPTES VISITES AL MONESTIR I A LA FUNDACIÓ ALÍCIA

 

Pass Monestir (Experiència Medieval + Experiència Modernista): 18€.

Preu especial comunitat UManresa 15€

 

Pass Món St Benet (Experiència Medieval + Experiència Modernista + Fundació Alicia): 24€.

Preu especial comunitat UManresa 19€

Experiència medieval

Us proposem un viatge per mil anys d’història, on descobrirem les estances monumentals del monestir. El passat ens parla a través d’hologrames espectaculars, projeccions immersives, efectes sorprenents... per conèixer la història del monestir, però també mil anys d’història de Catalunya. Una de les propostes més atrevides i espectaculars fetes sobre el patrimoni històric, que converteixen el monument en una experiència emocional.

Experiència modernista

Us proposem un recorregut que ens transporta a l’estiu de 1924 tot travessant les estances del sobreclaustre que el pintor Ramon Casas i la seva família van convertir en residència d’estiueig. Música, llum, projeccions, olors i altres efectes sorprenents... ens guien a través dels salons i habitacions per viure una experiència plena de suggestió i sensibilitat.

Experiència Fundació Alícia

Us proposem que ens ajudeu a resoldre un enigma transcendental per al futur de la humanitat: hem de trobar l’Homo Alimentarius. Per això us convidem a jugar i investigar en una experiència original. A través d’algunes proves inspirades en els escape games resoldrem diverses incògnites i anirem coneixent què és i quina feina fa la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència), un centre dedicat a la recerca en la cuina que promou la bona alimentació i que treballa perquè tots mengem millor.

Descomptes vàlids fins a 31 de desembre de 2020. El descompte s'aplica a la persona que presenta el carnet de la comunitat universitària, no als acompanyants. Vàlid per a visites individuals. No acumulable a altres descomptes o promocions.

 

Per a més informació

monstbenet.com
info@monstbenet.com
T. 93 875 94 01