Vés al contingut

Universitat Saludable

Imagen

Bàner Universitat Saludable

Setmana de la Universitat Saludable

UManresa promou els hàbits saludables entre la comunitat universitària amb una nova edició de la Setmana Saludable, que se celebrarà del 17 al 21 d'abril de 2023.

El dijous 20 d'abril a les entrades dels diferents edificis del campus es distribuirà fruita gratuïta, gentilesa de DIESA. El mateix dijous es farà la xerrada Recomanacions per adaptar l’exercici físic en les etapes vitals de la dona, a càrrec d’Anna Feliu, entrenadora personal d’Altius especialitzada en la dona. Començarà a les 13.30h a l'aula 02 de l'edifici FUB1.

Durant tota la setmana, la comunitat d’UManresa-FUB pot accedir a diferents descomptes i promocions que ofereixen els centres esportius de la ciutat.

 

Promocions especials de la Setmana Saludable

La comunitat universitària gaudeix d'aquests avantatges durant la setmana del 17 al 21 d'abril. 

ROOM 5 Crossfit

  • Classe gratuïta en exclusiva per la comunitat universitària el dijous 20 d’abril d’11 a 12h o de 16:30 a 17:30h
  • Les noves inscripcions tindran la resta del mes d'abril gratuït.

Estudi de Ioga Om Shanti

Una classe gratuïta i matrícula gratis per a nova inscripció

Gimnàs Vela

Entrades a 3€/dia i 5€/setmana

Indorwall

2x1 en les entrades de dilluns a divendres. Cal presentar el carnet universitari.

 

Més activitats

La comunitat universitària també podrà participara gratuïtament a les activitats esportives de la CU+ i als entrenaments dels equips esportius de la universitat (vòlei, bàsquet i futbol).

Horaris activitats esportives CU+

Horaris entrenaments equips

 

Per participar-hi cal enviar un correu a universitatsaludable@umanresa.cat indicant l’activitat i el dia per tal de poder planificar la sessió.

Vols fer esport en equip a la universitat?

El campus UManresa ofereix la possibilitat de practicar activitat física en grup. Apunta’t als nostres equips de vòlei, bàsquet i futbol!

L’activitat consisteix en dos entrenaments setmanals a la zona esportiva del Congost, Manresa. La inscripció pot ser semestral o anual i els períodes d’inscripció son del 19 al 30 de setembre i del 23 de gener al 6 de febrer. La quota per una inscripció anual és de 40€ i la semestral és de 20€. Amb la inscripció es regala una samarreta esportiva d'UManresa.

La informació sobre els dies i horaris d’entrenament dels equips per al curs 22-23 és la següent:

  Futbol Bàsquet Vòlei
Horari

Dilluns i divendres
de 14 a 15:30h

Dilluns i dimecres
de 14 a 15:30h

Equip 1: Dilluns i dijous, de 14:30 a 16h

Equip 2: Dimecres i divendres, de 14 a 15:30h
Lloc Camp de Futbol Congost Complex Esportiu Vell Congost Complex Esportiu Vell Congost (Pista vòlei platja)

 

Si tens interès en apuntar-te a un dels equips o vols sol·licitar més informació, posa’t en contacte amb el programa d’Universitat Saludable universitatsaludable@umanresa.cat.

 

Resultats enquesta DeskUNI 2022-2023

Imagen

enquesta deskuni

Què és la Universitat Saludable?

Universitat Saludable és un programa de promoció de la salut que la Fundació Universitària del Bages adreça tant a la comunitat universitària del campus Manresa de la UVic-UCC com al conjunt de la població de la ciutat i la comarca. Treballa principalment en la promoció d'una alimentació equilibrada, la pràctica regular d'exercici físic i la prevenció dels hàbits tòxics.

La persona responsable del programa és Helena González, del Departament d’Epidemiologia i Metodologia de les Ciències Socials i de la Salut, i el seu contacte és universitatsaludable@umanresa.cat.

  • Ser un element dinamitzador i integrador de coneixement i salut en el territori a partir del treball en xarxa amb les diferents institucions i organismes vinculats a coneixement, la salut i la innovació.
  • Fomentar un entorn universitari promotor de la salut.
  • Potenciar la recerca i l'assessoria en promoció de la salut i la salut pública.
  • Reforçar vincles entre la Universitat i la societat a través de les seves institucions, públiques o privades, per contribuir en la millora de la salut de la població mitjançant la transferència de coneixement i l'organització/col.laboració en activitats relacionades amb la salut.
  • Formar part de la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables (US), de la Red Española de Universidades Saludables (REUS) i de la IUHPE (International Union for Health Promotion and Education).

Fes salut a la universitat

Imagen

Pujae escales

Imagen

Tassa de te

Imagen

A peu a la Universitat

Imagen

Bàsquet

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte