Vés al contingut

Universitat Saludable

Imagen

Bàner Universitat Saludable

Vols fer esport en equip a la universitat?

El campus UManresa ofereix la possibilitat de practicar activitat física en grup. Apunta’t als nostres equips de vòlei i bàsquet!

L’activitat consisteix en dos entrenaments setmanals a la zona esportiva del Congost de Manresa. La inscripció pot ser semestral (20€) o anual (40€). Amb la inscripció es regala una samarreta esportiva d'UManresa.

La informació sobre els dies i horaris d’entrenament dels equips és la següent:

  Bàsquet Vòlei
Horari Dilluns i dimecres
de 14:30 a 15:00h

Equip 1: Dilluns i dimecres, de 14 a 15:30h

Equip 2: Dimarts i dijous, de 13:30 a 15h

Equip 3: Dimecres i divendres, d'11:30 a 13h

Lloc Complex Esportiu Vell Congost Complex Esportiu Vell Congost (Pista vòlei platja)

 

Si tens interès en apuntar-te a un dels equips o vols sol·licitar més informació, posa’t en contacte amb el programa d’Universitat Saludable universitatsaludable@umanresa.cat.

 

Resultats enquesta DeskUNI 2022-2023

Imagen

enquesta deskuni

Què és la Universitat Saludable?

Universitat Saludable és un programa de promoció de la salut que la Fundació Universitària del Bages adreça tant a la comunitat universitària del campus Manresa de la UVic-UCC com al conjunt de la població de la ciutat i la comarca. Treballa principalment en la promoció d'una alimentació equilibrada, la pràctica regular d'exercici físic i la prevenció dels hàbits tòxics.

  • Ser un element dinamitzador i integrador de coneixement i salut en el territori a partir del treball en xarxa amb les diferents institucions i organismes vinculats a coneixement, la salut i la innovació.
  • Fomentar un entorn universitari promotor de la salut.
  • Potenciar la recerca i l'assessoria en promoció de la salut i la salut pública.
  • Reforçar vincles entre la Universitat i la societat a través de les seves institucions, públiques o privades, per contribuir en la millora de la salut de la població mitjançant la transferència de coneixement i l'organització/col.laboració en activitats relacionades amb la salut.
  • Formar part de la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables (US), de la Red Española de Universidades Saludables (REUS) i de la IUHPE (International Union for Health Promotion and Education).

Fes salut a la universitat

Imagen

Pujae escales

Imagen

Tassa de te

Imagen

A peu a la Universitat

Imagen

Bàsquet

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte