Vés al contingut

10 motius per fer l'Executive MBA d'UManresa

Imagen

executive mba
16/06/2022

Disposar d'una estratègia ambiciosa i d'un pla d'acció coherent és una condició imprescindible, però ja no és suficient per tenir èxit. Et presentem l'Executive MBA d'UManresa, un programa disruptiu i transformador que et proporcionarà les eines imprescindibles per impulsar definitivament la teva carrera i transformar la teva empresa des del primer dia.
 

10 motius per fer l’Executive MBA a UManresa

1. T'obre portes a una una visió actual i global de l'empresa. L'Executive MBA d'UManresa és un programa capdavanter amb un equip docent escollit per la seva expertesa i trajectòria, factors que et permetran aprofundir en les macrotendències, t'aproximaran a les iniciatives empresarials més disruptives i posaran focus al desenvolupament de la teva visió estratègica. Hi abordarem qüestions com:

  • La creació de propòsit a l'empresa
  • L'ús estratègic de la prospectiva i el 'big data'
  • La importància de la ciberseguretat
  • Les possibilitats del blockchain
  • La revolució del No-Code software
  • Els reptes de la digitalizació
  • La presa de decisions en la incertesa
  • La gestió d'equips (atracció, sistemes d'objectius, teletreball)
  • El repte del self-management
  • El mètode bootstrapping

2. Tindràs contacte directe amb ponents internacionals d'altres ecosistemes. UManresa som una universitat amb vocació internacional que promovem la projecció de les nostres activitats, tant en la docència com en la recerca. El component internacional és, precisament, un dels atractius principals del Màster Executiu en Administració i Direcció d'Empreses, que ofereix classes síncrones amb universitats americanes i europees de prestigi com ara: San Diego University (EUA), Universidad Blas Pascal (Argentina), Reichman University (Israel) i Vaasan Ammattikorkeakoulu, University of Applied Sciences (Finlàndia). 

3. Forma't amb les millors metodologies per al management. L'Executive MBA d'UManresa incorpora una metodologia i un contingut que milloren les teves competències professionals des del primer dia: eines d’autoconeixement, acompanyament personalitzat, reforç de competències clau, 'teambuilding', experiències emprenedores i, especialment, una metodologia de simulació única a Espanya. 

4. Aprèn experimentant amb la metodologia de la simulació. Tot allò que és experiencial té un efecte didàctic molt més potent. A UManresa tenim una metodologia pròpia d'aprenentatge a través de la simulació, denominada 'learning by doing', que està orientada a experiències vivencials i emocionals per ancorar el procés d'aprenentatge. De la mà del Centre d'Innovació en Simulació (CISARC), ubicat a l'edifici de la Clínica Universitària d'UManresa, entrenaràs habilitats com la negociació, la gestió de persones, la detecció de talent o els gabinets de crisi, entre d'altres. Aquesta orientació a la simulació, combinada amb una potent documentació d'estudis de cas, converteixen l'MBA executiu d'UManresa en, probablement, el més innovador del país.

5. Adquireix les eines indispensables per a la gestió de les persones. El teu lideratge pot ser una font d'inspiració per al teu equip i tenir un paper transformador. Conscients d'aquesta realitat, l'Executive MBA d'UManresa està concebut per ajudar-te a fer aflorar el millor del teu equip. Perquè les empreses amb major capacitat d'atraure i comprometre talent seran les més competitives en aquesta nova era.

6. Autoconeixement per potenciar el teu lideratge. El Màster Executiu en Administració i Direcció d’Empreses d'UManresa utilitza metodologies específiques (Discovery Insights, Management Colors i simulació) per afavorir el teu autoconeixement, l'eficàcia relacional, el desenvolupament personal i professional, i la comprensió del teu estil de lideratge. En el transcurs de l'MBA, t'acompanyem amb sessions de 'mentoring' per afavorir el teu desenvolupament i sessions Plus+ per garantir l'assoliment de totes les competències previstes en el programa.

7. Amplia la teva xarxa de networking. Tan important com l'aprenentatge són les relacions que podràs establir durant l'Executive MBA amb la resta de participants. Aquest exercici de networking transcendeix les aules i és la base de noves relacions de confiança, tant personals com professionals.

8. Submergeix-te en un ecosistema empresarial de referència. A UManresa mantenim relacions de confiança amb empreses i càrrecs directius de referència que t'aportaran coneixement, oportunitats i relacions amb diferents sectors productius, entre d’altres, el de la indústria. L'acord de col·laboració d'UManresa amb 'amec', l’associació de referència a Espanya pel que fa a la indústria internacionalitzada, permet incorporar el seu coneixement en els nous factors de competitivitat en la dinàmica de l'Executive MBA.

9. Millora o aprèn un idioma. L'MBA d'UManresa permet formar-te en una llengua estrangera, a escollir al Servei d'Idiomes de la Universitat. Aquest avantatge és gratuït i opcional, i posa al teu abast set idiomes amb nivells inicials i avançats. 

10. Estades internacionals de coneixement. T'oferim la possibilitat de completar la formació rebuda al Màster Executiu en Administració i Direcció d’Empreses amb una estada d'una setmana en una de les quatre universitats especialitzades en estudis empresarials més prestigioses: Blas Pascal (Argentina), San Diego (Silicon Valley, Estats Units), Vaasan Ammattikorkeakoulu (Finlàndia) i Richmann (Israel).

Ara ja coneixes els 10 motius pels quals has de fer l'Executive MBA d’UManresa, un programa que vol revolucionar-te, a tu i al negoci que dirigeixes o vols dirigir. El següent pas és contactar-nos i et concertarem una entrevista amb la coordinació de l'MBA per valorar l'impacte que pot tenir en la teva carrera professional. 

Comentaris

Tenir informació en relació…

Enviat per Gerard Morales… el dg., 19/06/2022 - 13:42

Tenir informació en relació els preus i les dates

Afegeix un nou comentari

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte