Vés al contingut

Blog UManresa

Imagen

Una infermera atenent un pacient

Infermeria oncològica, essencial en la cura del malalt de càncer

13/09/2023
La Societat Espanyola d’Infermeria Oncològica (SEEO, 2020) afirma que l’espectre social del càncer està canviant i que requereix d'estratègies de cures i de models d’organització més avançats. Els avenços en les estratègies de tractament, més agressives i multimodals, comporten efectes secundaris (...)

Imagen

Estudiants d'Infermeria

Per què cal formar els futurs professionals de la infermeria en la reducció de danys associats al consum de drogues?

04/09/2023
Les polítiques prohibicionistes generen un impacte negatiu en les persones consumidores de drogues. Aquestes polítiques, més que reduir o contenir el consum, han afavorit l'aparició d'escenes obertes de drogues, caracteritzades per la pobresa i la segregació, on es consumeix en condicions extremes i (...)

Imagen

Treball de cooperació internacional en salut

Infermeria i cooperació internacional

13/04/2023
La salut és un pilar bàsic en el desenvolupament humà tant a nivell individual com col·lectiu i és als països en vies de desenvolupament on això es fa encara més evident. Per poder enfortir aquest pilar i respondre a les necessitats de salut en aquests països és necessari comprendre quines són les (...)

Imagen

Temps d'estudi

10 consells per aconseguir una plaça d'Infermer Intern Resident (IIR)

30/01/2023
IIR son les sigles d'Infermer/a Intern/a Resident (IIR). Quan es completen els estudis de Grau en Infermeria, les persones titulades són infermeres generalistes. Si es volen especialitzar, han de superar un examen de caràcter estatal. En aquesta entrada analitzarem les especialitats a les quals dona (...)

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte