Vés al contingut

Notícies

Imagen

UManresa a la Fira de l'Estudiant

UManresa torna presencialment a la Fira de l’Estudiant que ha obert portes avui al Palau Firal de Manresa

UManresa participa des d’avui fins dijous, 16 de març, en la 31ena edició de la Fira de l’Estudiant, que se celebra al Palau Firal. La Fira ha recuperat enguany la presencialitat després del parèntesi de tres anys de la pandèmia. Al certamen s’hi presenta l’oberta formativa de les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès i Moianès. UManresa hi presenta l’oferta de graus universitaris i de Cicles Formatius de Grau Superior dels àmbits de la salut, l’empresa i l’educació. Està previst que fins dijous la visitin més de 4.000 persones.

A més dels estands dels diferents centres i institucions que es dediquen a la formació, el programa de la Fira inclou xerrades i tallers. Les persones que la visitin també es podran informar de programes de mobilitat internacional i de millora de l’ocupabilitat dels joves. 

La Fira de l’Estudiant obrirà portes els matins, de les 9 h fins a les 14 h, i durant dues tardes, entre les 16 h i les 19 h.

L’organització de la Fira va a càrrec de l’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages, els Serveis Territorials d’Educació de la Catalunya central, el Consell Comarcal del Berguedà, el Consell Comarcal del Solsonès, el Consell Comarcal del Moianès i la Fundació Lacetània. 
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte