Vés al contingut

Blog UManresa

Imagen

La vida laboral després dels 50 anys: llums i ombres

12/06/2023
Malgrat que moltes investigacions indiquen que les persones grans funcionen ara millor que les persones de la mateixa edat fa tres dècades, l'edatisme esdevé cada vegada més un tema popular. L'edatisme és un fenomen que consisteix en la discriminació de determinades persones per motius d'edat (...)

Imagen

Classe en format debat del grau en ADE d'UManresa

Hem anat a UManresa i et podem ajudar!

12/05/2023
En el marc de l'assignatura International Communication, l'estudiantat del grau en ADE de la Facultat de Ciències Socials de Manresa treballa les habilitats comunicatives en llengua anglesa. Un dels exercicis que han de fer en el marc de l'assignatura és escriure per al blog que duu el mateix títol (...)

Imagen

Pràctiques a l'empresa

ADE, un grau per als que volen trobar feina

Graduar-te en ADE! Estàs a punt d'aconseguir-ho. Tot just acabes de respondre la darrera pregunta del darrer examen abans d'acabar els teus estudis d'Administració i Direcció d'Empreses a UManresa. Hi dones l'últim cop d'ull i lliures els papers al professor amb convenciment. L'exercici era molt (...)

Imagen

estudiar grau umanresa

Estudia un grau universitari a UManresa

Encara no has decidit quin grau estudiar? Ja ho tens clar i vols saber quina és la millor universitat per cursar el teu grau universitari? A UManresa t’oferim diferents opcions en els àmbits de la salut, l’empresa i l’educació i volem compartir amb tu quines són les peculiaritats dels nostres graus (...)

Imagen

estudiar grau umanresa

8 raons per estudiar a UManresa

Triar no és fàcil i per fer-ho cal tenir molt clar què vols i què no vols. Triar estudis és triar futur i decidir on fer-los també, perquè estudiar en un lloc o en un altre marca clarament la diferència de l’experiència que tindràs com a estudiant, sens dubte, una de les etapes vitals més importants (...)

Imagen

grau en logopèdia

Grau en logopèdia, uns estudis amb projecció de futur

13/01/2022
L’oferta formativa de les universitats inclou múltiples possibilitats, el que sovint dificulta la presa de decisions sobre els estudis a escollir. Donada la importància que tindrà aquesta decisió en el futur de la persona, serà important disposar d’informació rellevant al respecte de l’àmbit que (...)

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte