Vés al contingut

Estudia un grau universitari a UManresa

Imagen

estudiar grau umanresa

Encara no has decidit quin grau estudiar?

Ja ho tens clar i vols saber quina és la millor universitat per cursar el teu grau universitari?

A UManresa t’oferim diferents opcions en els àmbits de la salut, l’empresa i l’educació i volem compartir amb tu quines són les peculiaritats dels nostres graus universitaris.

 

9 raons per fer el teu grau a UManresa

1. Viu una experiència que et transforma

A UManresa viuràs una experiència universitària que et canviarà, una experiència transformadora. Teoria i pràctica hi estan estretament lligades, perquè entenem l’aprenentatge des del que s’anomena learning by doning, l’aprendre fent. Tot el nostre campus, els seus edificis i instal·lacions, estan pensats i dissenyats perquè hi visquis una experiència d’aprenentatge que et marcarà.

2. Connecta’t a la realitat professional

A UManresa tenim una metodologia pròpia d’aprenentatge a través de la simulació. Una metodologia innovadora que permet aprendre a través de l’assaig de situacions reals i dels errors que s’hi produeixen. Una metodologia enfocada a l’aprenentatge per a la qual disposem d’unes instal·lacions pròpies, el Centre d’Innovació en Simulació (CISARC), que ens permet recrear fins a 50 escenaris diferents, tant dels àmbits de la salut, com de l’empresa i l’educació.

3. Fes pràctiques en empreses punteres

UManresa és una universitat estretament lligada al seu entorn. Una universitat permeable al món empresarial. Comptem amb aliances amb les principals i més innovadores empreses del territori, moltes d’elles vinculades als estudis a través de la realització de realització de les pràctiques. Aquesta col·laboració permet que puguis complementar de forma pràctica la formació rebuda a l’aula i fer-ho al territori on estàs estudiant.

4. Estudia en un campus internacional

A UManresa tenim un campus internacional amb una comunitat que supera les 5.000 persones. Aquesta internacionalització et permetrà tant millorar el teu domini de llengües estrangeres gràcies al Servei d’Idiomes propi com aprofitar els avantatges de realitzar estades internacionals a l’estranger.

5. Forma’t en unes Instal·lacions innovadores

La qualitat de les nostres instal·lacions és un dels nostres punts forts. Una qualitat estretament lligada a la innovació necessària per formar-te amb les eines i tecnologies més punteres que hauràs d’utilitzar quan t’incorporis al món laboral.

6. Envolta’t dels millors professors

A UManresa aprendràs dels millors. Els nostres docents són persones que, en la majoria de casos, combinen docència amb pràctica professional. A més, els nostres grups classe són reduïts, fet que permet un desenvolupament individual de les capacitats de cada persona.

7. Inserció laboral del 100%

A UManresa, els números parlen de la qualitat de la nostra formació: tenim un nivell d’inserció laboral dels nostres graduats del 100%. En moltes ocasions, aquesta inserció laboral va lligada a les oportunitats que s’ofereixen gràcies a la nostra estreta vinculació amb el teixit empresarial del territori.

8. Una àmplia oferta de beques

A UManresa tenim vocació de servei públic i per aquest motiu, tenim una política de beques destinada a ajudar les persones a fer realitat el seu objectiu de formar-se amb els millors.

9. Planifica el teu grau

A UManresa t’ho posem fàcil per organitzar-te i per compaginar la vida laboral amb els estudis de grau. A principis de curs coneixeràs tot el calendari i com ens organitzem. Cada dia que vinguis, durant totes les hores, faràs només una assignatura, així que podràs concentrar-t’hi sense haver d’anar amunt i avall canviant d’assignatura cada dues o tres hores.

 

Quins graus pots fer a UManresa?

 

Graus de Salut

Si en alguna cosa tenim experiència a UManresa és en la formació de professionals de la Salut. Impartim els graus en Infermeria, grau en Fisioteràpia, grau en Podologia i grau en Logopèdia. Amb una llarga trajectòria i un prestigi reconegut, impartim graus en els quals som centre de referència i amb una gran atractivitat per alumnat internacional. Comptem amb una Clínica Universitària pròpia en la qual podràs aprendre en un entorn real d’assistència, al costat de docents i veient i tractant patologies treballades teòricament a l’aula. Som una universitat amb estreta vinculació amb els principals agents i centres de salut del territori, fet que garanteix centres de pràctiques de qualitat i en institucions de referència. La metodologia de la simulació és transversal a tots els nostres estudis i per tant, aprendràs fent i equivocant-te en situacions simulades molt properes a la realitat.

  • Grau d’Infermeria: El nostre grau en Infermeria té un enfocament eminentment pràctic. Hi faràs fins a 2.300 hores de pràctiques que et donaran una visió àmplia dels diferents entorns de treball de la professió infermera.
  • Grau en Fisioteràpia: El grau en Fisioteràpia compta amb un professorat amb una llarga trajectòria professional i utilitza metodologies docents per fomentar un aprenentatge actiu de la professió.
  • Grau en Podologia: El grau en Podologia és l’únic de l’estat espanyol que s’imparteix en modalitat semipresencial. A banda de la moderna tecnologia de la qual disposem a la Clínica Universitària per a la teva formació, t’ofereix la possibilitat d’aconseguir una doble titulació en Podologia i Fisioteràpia en 5 anys.
  • Grau en Logopèdia: El grau en Logopèdia és un grau semipresencial que combina la formació online amb seminaris semipresencials. És un grau interuniversitari que impartim amb la UOC.

Graus d'Empresa

A UManresa volem formar les persones que lideraran les empreses que canviaran el món. Volem formar-te en el pensament crític i en la creativitat perquè ho apliquis al món de l’empresa. Per aconseguir-ho, utilitzem metodologies innovadores. Som pioners en la implantació de la simulació aplicada al món empresarial i la utilitzem en la formació dels nostres alumnes. A UManresa, la connexió universitat/empresa és real, la visió internacional del món empresarial és al dia a dia de l’aula i comptem amb docents que són professionals reconeguts en actiu.

  • Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE). Si la teva opció és cursar el grau en ADE, has de saber que a UManresa aquesta és una titulació que destaca per una formació basada en un component eminentment pràctic. L’estudiantat d’ADE d’UManresa pot optar per un programa Prèmium que permet fer cursos d’anglès gratuïts durant els quatre anys dels estudis i d’un segon idioma estranger de l’oferta del Servei d’Idiomes.
  • Grau en Gestió de la Societat Digital. Aquest grau et converteix en líder de projectes digitals, et permet comprendre com les tecnologies digitals estan canviant el nostre món i et dona les eines per transformar digitalment la nostra societat per fer-la més sostenible, equitativa i justa. 

Graus d'Educació

Des d’UManresa volem contribuir a formar una nova generació de docents, que treballin per construir una societat més inclusiva i més conscient. Per fer-ho comptem amb un equip docent especialitzat en la didàctica de la ciència a les primeres edats. Aquesta expertesa ens ha portat a ser referents a nivell mundial en aquesta àrea i a crear el Lab 0_6, un espai concebut per a l’acostament dels infants a la ciència que és una oportunitat per als futurs mestres de traslladar els coneixements teòrics de l’aula a la pràctica. Ara fem un pas més i posem en marxa una Llar d’infants pròpia lligada als estudis que començarà a funcionar el proper curs.

  • Grau en Mestre d'Educació Infantil. El grau en Mestre d’Educació Infantil estrenarà aquest proper curs un edifici, FUB4 – UEducació, que concentrarà tota l’activitat d’educació de la Universitat en un únic edifici. La connexió entre teoria i pràctica es fa evident en les pràctiques, per a les quals els estudis d’Educació Infantil fan una selecció de centres seguint criteris d’excel·lència.

Afegeix un nou comentari

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte