Vés al contingut

Salutació del Rector

Imagen

rector josep eladi baños

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya és un projecte estratègic de país perquè n'amplia els eixos de centralitat. Hem construït un nou concepte d’universitat arrelat al territori, amb òrgans de gestió flexibles i amb molta capacitat de decisió i d'acció. Una Universitat moderna, àgil, adaptativa i interactiva amb l'entorn socioeconòmic i que ja és un dels grans focus d'irradiació de coneixement de Catalunya.

La UVic-UCC compta amb seus a les ciutats de Vic, Manresa, Granollers i Barcelona en un entorn i un ambient ideals per a l’estudi. La relació personal entre professorat i estudiants és la base d’un ensenyament que té en compte les aptituds i requeriments de cada alumne, el seu procés d’aprenentatge i la seva evolució com a persona. Aquest model acadèmic basat en la formació integral de l’estudiant només és possible partint de grups-classe reduïts que permeten una atenció individualitzada que facilita el desenvolupament personal i professional dels i les estudiants.

La UVic-UCC està regida per la Fundació Universitària Balmes, el Patronat de la qual el formen tres representants de la Generalitat de Catalunya, setze d'ajuntaments del territori, dotze de la societat civil i d'entitats vinculades, i tres representants de la mateixa universitat. Amb aquest model propi de control públic i gestió privada, la nostra universitat s’ha dotat d’un sistema de gestió eficient, responsable i àgil.

La voluntat de servei públic de la nostra universitat es manifesta –entre altres característiques– amb el contracte programa amb la Generalitat de Catalunya i la participació de la UVic-UCC en el sistema general de Preinscripció Universitària de Catalunya.

Confio que aquest web et serveixi d'orientació en tot allò que et calgui saber de la nostra universitat i, si t'interesa una informació més personalitzada, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon o a visitar-nos personalment.

Josep-Eladi Baños
Rector

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte