Vés al contingut

Notícies

Imagen

Imatge de la commemoració del Dia de la Infermera a Manresa

La commemoració del Dia de la Infermera a Manresa se centrarà en les cures cap a la professió

La importància de tenir cura de les persones que cuiden centrarà la celebració a Manresa del Dia Internacional de la Infermera (12 de maig), que es commemorarà en un acte que tindrà lloc el 15 de maig, a les 16h, a la sala d’acte de l’edifici FUB2 d’UManresa. L’acte, inclourà, entre d’altres, una conferència del periodista i escriptor, Gaspar Hernàndez. Hernàndez, director i presentador del programa de TV3 i Catalunya Ràdio “L’ofici de viure”, parlarà de “Cuidar-se, per cuidar”, per posar de relleu la importància del benestar de les persones que tenen cura dels altres i més concretament, les infermeres.

A l’acte hi assistiran, entre d’altres, l’alcalde de Manresa i president del patronat de la Fundació Universitària del Bages (FUBages), Marc Aloy Guàrdia, el director general de la FUBages, Antoni Llobet i la degana de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa, Mireia Torralba. També hi seran, en representació del Col·legi Oficial d’Infermeres de Barcelona la secretària de la Junta de Govern, Francisca Pavón i la vicepresidenta, Maria Romeu.

Segona edició del concurs Talk INF

En el marc de la commemoració se celebrarà la segona edició del concurs “Talk INF”, una iniciativa que té com a finalitat que les infermeres puguin compartir les seves experiències i coneixements en una breu xerrada. Es tracta de compartir vivències, accions innovadores, anècdotes del dia a dia o qualsevol experiència relacionada amb la professió en una xerrada de 5 minuts. Les xerrades se seleccionaran entre les propostes que es presentin fins al dia 10 de maig al correu diainternacional@umanresa.cat.

Actes complementaris

A banda de l’acte central commemoratiu, el programa de celebració del Dia Internacional de la Infermera es completa amb una caminada que es farà el dia 18 de maig a l’Altiplà de Fals. Aquesta caminada està organitzada per la delegació al Bages del Col·legi Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona.

La commemoració del Dia Internacional de la Infermera a Manresa és resultat de la col·laboració d’entitats, empreses i institucions relacionades amb la professió. L’organització l’assumeixen la Fundació Sant Andreu Salut, Althaia, la delegació del Bages del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona, l’Institut Català de la Salut de la Catalunya Central (ICS) i la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa. La celebració es duu a terme de manera rotatòria i en aquesta ocasió torna a les instal·lacions d’UManresa.
 

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte