Vés al contingut

Universitat Saludable

Imagen

Bàner Universitat Saludable

Universitat Saludable

Què és la Universitat Saludable?

Universitat Saludable és un programa de promoció de la salut que la Fundació Universitària del Bages adreça tant a la comunitat universitària del campus Manresa de la UVic-UCC com al conjunt de la població de la ciutat i la comarca. Treballa principalment en la promoció d'una alimentació equilibrada, la pràctica regular d'exercici físic i la prevenció dels hàbits tòxics.

La persona responsable del programa és Helena González, del Departament d’Epidemiologia i Metodologia de les Ciències Socials i de la Salut

Contacta amb el programa Universitat Saludable

Objectius

  • Ser un element dinamitzador i integrador de coneixement i salut en el territori a partir del treball en xarxa amb les diferents institucions i organismes vinculats a coneixement, la salut i la innovació.
  • Fomentar un entorn universitari promotor de la salut.
  • Potenciar la recerca i l'assessoria en promoció de la salut i la salut pública.
  • Reforçar vincles entre la Universitat i la societat a través de les seves institucions, públiques o privades, per contribuir en la millora de la salut de la població mitjançant la transferència de coneixement i l'organització/col.laboració en activitats relacionades amb la salut.
  • Formar part de la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables (US), de la Red Española de Universidades Saludables (REUS) i de la IUHPE (International Union for Health Promotion and Education).

Fes salut a la Universitat

Imagen

Pujae escales

Imagen

Tassa de te

Imagen

A peu a la Universitat

Imagen

Bàsquet

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte