Vés al contingut

Universitat Saludable

Imagen

Bàner Universitat Saludable

Programa Universitat Saludable

Universitat Saludable és un programa de promoció de la salut que la Fundació Universitària del Bages adreça tant a la comunitat universitària del campus Manresa de la UVic-UCC com al conjunt de la població de la ciutat i la comarca. Treballa principalment en la promoció d'una alimentació equilibrada, la pràctica regular d'exercici físic i la prevenció dels hàbits tòxics.

La persona responsable del programa és Helena González, del departament d'Epidemiologia i Salut Pública.

Contacta amb el programa Universitat Saludable

 

Objectius

  • Ser un element dinamitzador i integrador de coneixement i salut en el territori a partir del treball en xarxa amb les diferents institucions i organismes vinculats a coneixement, la salut i la innovació.
  • Fomentar un entorn universitari promotor de la salut.
  • Potenciar la recerca i l'assessoria en promoció de la salut i la salut pública.
  • Reforçar vincles entre la Universitat i la societat a través de les seves institucions, públiques o privades, per contribuir en la millora de la salut de la població mitjançant la transferència de coneixement i l'organització/col.laboració en activitats relacionades amb la salut.
  • Formar part de la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables (US), de la Red Española de Universidades Saludables (REUS) i de la IUHPE (International Union for Health Promotion and Education).

 

Fes salut a la Universitat

Imagen

Pujae escales

Imagen

Tassa de te

Imagen

A peu a la Universitat

Imagen

Bàsquet

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte