Vés al contingut

Preus, beques i ajuts dels Cicles Formatius de Grau Superior

Preus

 

Beques

Beques UManresa

El Campus Professional UManresa compta amb programes d’ajut a l’estudi per facilitar l’accés als estudis de formació professional als estudiants amb pocs recursos econòmics i bons expedients acadèmics.

Beques públiques

Important: Obert el termini per sol·licitar les beques del curs 2024/25: de 19 de març a 10 de maig de 2024

Els estudiants de cicles formatius de grau superior poden sol·licitar les beques de caire general del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport per a ensenyaments postobligatoris no universitaris.

 

Bonificacions

Si sou treballadors amb contracte laboral, el cost de la matrícula pot ser assumit per l’empresa, que se’l pot bonificar total o parcialment de la cotització a la Seguretat social (Fundae). Aquesta gestió la fem gratuïtament. Si ho comenteu a l’empresa i hi poden estar interessats, ens faciliteu les dades de contacte i estudiarem el seu cas, sense compromís.

 

Bonificacions en les convalidacions

Pel reconeixement dels mòduls o Unitats Formatives (UF) els estudiants hauran d'abonar els imports següents:

  • Reconeixement entre titulacions de FP cursades a la UVic-UCC o en centres vinculats: els estudiants obtindran una bonificació del 100% de les assignatures reconegudes.
  • Reconeixement d'estudis complets o parcials d'altres titulacions cursades en altres centres: s'haurà d'abonar el 50% de l'import de les assignatures que es vol cursar.
  • Reconeixement per experiència professional: s'haurà d'abonar el 75% de l'import de l’assignatura que es vol cursar.

En el cas de trasllats d’expedient, es bonificarà el 100% de les assignatures superades, sempre que tinguin la mateixa denominació i currículum.

 

Contacta'ns per a més informació

icon-location-dark
Av Bases de Manresa, 1 08242 Manresa (Barcelona)
icon-phone-dark
93 875 73 88
icon-clock-dark

De dilluns a divendres, de 8 a 15h.


Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte