Podologia i Fisioteràpia

Simultaneïtat d'estudis

El Campus UManresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya t’ofereix la possibilitat de simultanejar estudis per tal que puguis aconseguir una doble titulació de graduat en Podologia i en Fisioteràpia, en només cinc anys i mig.

Els estudiants que segueixen aquest doble itinerari es graduen amb tot el bagatge de competències i coneixements que permeten l’exercici complet tant de la fisioteràpia com de la podologia. El doble perfil de podòleg i fisioterapeuta els aporta una visió àmplia en la prevenció i tractament de problemes de salut vinculats a les alteracions del moviment de l’extremitat inferior i l’esquena.

 

En ser dos àmbits de coneixement propers i complementaris, aquesta doble perspectiva és especialment valorada en sectors com la medicina de l’esport, tant pel que fa al tractament de lesions com a la millora del rendiment. Igualment, la doble titulació millora l’ocupabilitat d’aquests titulats en centres assistencials, policlíniques i altres centres de salut.

 

Consulta el pla d'estudis

Doble grau podologia i fisioteràpia UManresa

El coneixement profund de la biomecànica de les extremitats inferiors que té el podòleg et fa un millor fisioterapeuta.

El domini de les teràpies rehabilitadores i de l’anatomia del cos humà del fisioterapeuta et fa un millor podòleg.

Si tu hi poses...

- Seguiment ordinari del grau en Podologia (60 crèdits anuals) més uns crèdits complementaris del grau en Fisioteràpia (entre 12 i 18 cada any).
- Dedicació exclusiva als estudis, amb horaris lectius de matí i alguna tarda.

Nosaltres t'oferim...

- L’oportunitat de graduar-te en Podologia en quatre anys i de sumar a aquesta titulació el graduat en Fisioteràpia, cursant només un curs i mig més.
- Una doble tutorització específica per assegurar un bon aprofitament de la simultaneïtat d’estudis.
- Un seguiment personalitzat que inclou l’adaptació de les activitats acadèmiques, si cal, per tal de millorar el rendiment de l’estudiant i l’aprofitament de l’itinerari formatiu.
- Clínica Universitària pròpia on aprofundir en l’enfocament multidisciplinari dels tractaments podològics i fisioterapèutics.


contacta ara

Professorat


Clínica Universitària

La Clínica Universitària d’UManresa compta amb espais especialment dissenyats per a la formació teoricopràctica dels estudiants dels diferents graus de Ciències de la Salut.

 

L’equipament disposa d'espais de simulació clínica d'alta complexitat tecnològica on es recreen situacions molt similars a les que hauran d’afrontar els alumnes en el seu lloc de treball, però sense posar en perill la seguretat del pacient.

 

D’altra banda, el doble vessant docent i assistencial de la Clínica Universitària ofereix als estudiants moltes oportunitats d’aprenentatge a partir de l’actuació dels professionals davant de casos reals.

Clínica UManresa

Fisioteràpia UManresa

 

Contacta’ns

Facultat de Ciències de la Salut de Manresa

Av. Universitària, 4-6

08242 Manresa (Barcelona)

(00 34) 93 875 96 00

secretariaacademica@umanresa.cat