Vés al contingut

Grups de recerca

Grup de Recerca en Innovació Docent, Simulació i Seguretat del Pacient

El grup s’articula al voltant de tres grans eixos:

  1. Estudiar el procés metodològic de la simulació, per establir pautes de disseny, implementació i avaluació d’activitats i/o projectes fonamentats amb aquesta metodologia o altres estratègies innovadores d’aprenentatge experiencial;
  2. Analitzar la transferència dels coneixements assolits mitjançant l’ús d’aquestes metodologies d’aprenentatge, en l’àmbit educatiu i en la pràctica professional; i
  3. Avaluar la transferència en termes de qualitat assistencial, seguretat del pacient i innovació (de pràctiques, processos..).

Grup de Recerca Emergent reconegut per la Generalitat de Catalunya (2017 SGR 384).

GRInDoSSeP és un grup coliderat per dues institucions: UManresa (Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya) i la Fundació Althaia.

 

Grup de Recerca en Educació, Neurociència, Experimentació i Aprenentatge

El Grup de Recerca en Educació, Neurociència, Experimentació i Aprenentatge (GRENEA) té interès en indagar sobre els processos d’aprenentatge vinculats a l’experimentació dels infants i la recerca a través de l’acció interactiva amb l’entorn, els materials, els seus iguals i els adults referents. Per comprendre millor aquests processos també té en compte aspectes vinculats al desenvolupament cognitiu de l’infant a través de les teories neurocientífiques així com altres factors (endògens o exògens) que poden afectar aquests processos d’aprenentatge.

Grup de Recerca Emergent reconegut per la Generalitat de Catalunya (2017 SGR 508).

Grup de Recerca i Innovació en Podologia, Biomecànica, Fisioteràpia i Exercici Terapèutic

L’activitat científica del grup gira al voltant de l’estudi del diagnòstic i tractament de les afeccions neuromusculoesquelètiques prevalents de l’aparell locomotor dins la Podologia i la Fisioteràpia. Es centra en l’anàlisi i l’estudi del moviment, el dany estructural i el dolor percebut tant en les lesions agudes com dins la cronicitat. Contempla l’estudi del cost-efectivitat de protocols de prevenció dins la salut així com d’estratègies terapèutiques ja dins la malaltia. De manera específica el grup participa en la validació i homologació d’eines.

Grup de Recerca Emergent reconegut per la Generalitat de Catalunya (2017 SGR 1489).

Grup de Recerca en Epidemiologia i Salut Pública

Les principals línies de recerca del GRESP són:

  • Les desigualtats en salut: Determinants socials individuals i contextuals de la salut
  • Avaluació d’intervencions en salut comunitària
  • Salut mental, addiccions comportamentals i consum de drogues legals i il·legals
  • Comportaments de salut en adolescents
  • Alimentació

GRESP és un grup coliderat per dues institucions: UManresa (Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

 

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte