Vés al contingut

Grups de recerca

Grup de Recerca en Innovació Docent, Simulació i Seguretat del Pacient

El grup s’articula al voltant de tres grans eixos:

  1. Estudiar el procés metodològic de la simulació, per establir pautes de disseny, implementació i avaluació d’activitats i/o projectes fonamentats amb aquesta metodologia o altres estratègies innovadores d’aprenentatge experiencial;
  2. Analitzar la transferència dels coneixements assolits mitjançant l’ús d’aquestes metodologies d’aprenentatge, en l’àmbit educatiu i en la pràctica professional; i
  3. Avaluar la transferència en termes de qualitat assistencial, seguretat del pacient i innovació (de pràctiques, processos..).

Grup de Recerca Emergent reconegut per la Generalitat de Catalunya (2017 SGR 384).

GRInDoSSeP és un grup coliderat per dues institucions: UManresa (Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya) i la Fundació Althaia.

 

Grup de Recerca en Educació, Neurociència, Experimentació i Aprenentatge

El Grup de Recerca en Educació, Neurociència, Experimentació i Aprenentatge (GRENEA) té interès en indagar sobre els processos d’aprenentatge vinculats a l’experimentació dels infants i la recerca a través de l’acció interactiva amb l’entorn, els materials, els seus iguals i els adults referents. Per comprendre millor aquests processos també té en compte aspectes vinculats al desenvolupament cognitiu de l’infant a través de les teories neurocientífiques així com altres factors (endògens o exògens) que poden afectar aquests processos d’aprenentatge.

Grup de Recerca Emergent reconegut per la Generalitat de Catalunya (2017 SGR 508).

Grup de Recerca i Innovació en Podologia, Biomecànica, Fisioteràpia i Exercici Terapèutic

L’activitat científica del grup gira al voltant de l’estudi del diagnòstic i tractament de les afeccions neuromusculoesquelètiques prevalents de l’aparell locomotor dins la Podologia i la Fisioteràpia. Es centra en l’anàlisi i l’estudi del moviment, el dany estructural i el dolor percebut tant en les lesions agudes com dins la cronicitat. Contempla l’estudi del cost-efectivitat de protocols de prevenció dins la salut així com d’estratègies terapèutiques ja dins la malaltia. De manera específica el grup participa en la validació i homologació d’eines.

Grup de Recerca Emergent reconegut per la Generalitat de Catalunya (2017 SGR 1489).

Epi4Health (Research Group in Epidemiology and Public Health in the Digital Health context)

Les principals línies de recerca del GRESP són:

  • Les desigualtats en salut: Determinants socials individuals i contextuals de la salut
  • Avaluació d’intervencions en salut comunitària
  • Salut mental, addiccions comportamentals i consum de drogues legals i il·legals
  • Comportaments de salut en adolescents
  • Alimentació

GRESP és un grup coliderat per dues institucions: UManresa (Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

 

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte