Vés al contingut

Grup de recerca

Imagen

Infant al Lab 0-6

Grup de recerca en construcció del coneixement

El Grup de Recerca en Construcció del Coneixement (GRECC), coordinat pel Campus Vic, té l'objectiu d'aprofundir en la comprensió de com es construeix coneixement en diferents contextos d'aprenentatge, amb la finalitat d'identificar aspectes clau relacionats amb la el disseny de les pràctiques educatives i com aquests dissenys configuren models de producció de coneixement que garanteixin la democratització de l'educació i la diversitat en sentit ampli. Per tant, el grup parteix d'un clar posicionament teòric socioconstructivista i s'alinea amb els paradigmes de recerca interpretatiu i sociocrític, com els propis per afrontar les qüestions de recerca relacionades amb la construcció de coneixement.

El GRECC centra la seva recerca en la construcció de coneixement tant en àrees de coneixement específic, com les ciències, les matemàtiques, les expressions artístiques, la història o la geografia, però també en àrees de coneixement més transversals com la tecnologia educativa o la sostenibilitat entre d'altres.

Línies de recerca:

  • Art i accessibilitat en la construcció de coneixement (Lluís Solé Salas)
  • Enfocaments CTS en la construcció de coneixement (Marta Marimon Martí)
  • Espais de ciències i inclusivitat en la construcció de coneixement (Gabriel Lemkow)
  • Interactivitat i construcció de coneixement a l'aula (Jordi Martí Feixas)

L'antic Grup de Recerca en Eduació, Neurociencia i Experimentació [GRENEA] del Campus Manaresa, s'incorpora a les dinàmiques del GRECC com a línia en "Espais de ciències i inclusivitat".

Coordinació

Grup de Recerca Coordinat pel Dr. Arnau Amat Vinyoles (Campus Vic de la UVic-UCC)
arnau.amat@uvic.cat

Línia de Recerca "Espais de ciències i inclusivitat en la construcció de coneixement" liderat pel Dr.Gabriel Lemkow Tovías (UManresa - UVic-UCC)
glemkow@umanresa.cat

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte