Vés al contingut

Hem anat a UManresa i et podem ajudar!

Imagen

Classe en format debat del grau en ADE d'UManresa
12/05/2023

En el marc de l'assignatura International Communication, l'estudiantat del grau en ADE de la Facultat de Ciències Socials de Manresa treballa les habilitats comunicatives en llengua anglesa. Un dels exercicis que han de fer en el marc de l'assignatura és escriure per al blog que duu el mateix títol de l'assignatura i en el qual desenvolupen temes relacionats amb la comunicació empresarial, el brànding i el màrqueting, entre d'altres. Un dels primers exercicis que fan per al blog és escriure sobre els motius pels quals estudiar ADE a UManresa és una molt bona opció. De les onze entrades que l'estudiantat ha elaborat aquest curs n'hem seleccionat un, titulat "Hem anat a UManresa i et podem ajudar", que reproduïm a continuació en una versió traduïda al català. Podeu llegir el text original en anglès en aquest enllaç.

Hem anat a la UManresa i et podem ajudar

Tens dubtes sobre escollir la universitat on vols estudiar? Hem estat en la mateixa situació que tu i sabem que no és una decisió fàcil, però UManresa és la solució que estàs buscant. Et podem ajudar a prendre la teva decisió personal. Aquí tens els 10 motius pels quals UManresa és la teva opció.

Les 10 millors raons per estudiar ADE a UManresa

  1. Inserció laboral del 100%. Les nostres estades de pràctiques tenen una inserció laboral del 100%. Les empreses mantenen els estudiants que hi han fet les pràctiques perquè estan ben preparats i ja saben com funciona l'empresa.
  2. Pràctiques remunerades. Tenim l'oportunitat d'aplicar els nostres coneixements teòrics en empreses reals. Les pràctiques ens permeten treballar per empreses i cobrar per la feina que fem. 
  3. Simulacions. Disposem d'aules preparades perquè els alumnes practiquin situacions reals del món de l'empresa, de manera que ens preparen per a situacions que es donen en la vida real.
  4. Idiomes gratuïts. Podem accedir a cursos d'anglès, i fins i tot d'un segon idioma, de manera gratuïta.
  5. Grups reduïts. Som un màxim de 30 alumnes, de manera que el professor pot centrar-se en cadascun i ajudar-los amb problemes i qüestions concretes.
  6. Tracte proper. L'organització universitària és complicada, però aquí tenim tutors per orientar-nos i ajudar-nos en qualsevol necessitat que puguem tenir.
  7. Ajuts i beques. Malgrat ser una institució privada, ofereix ajuts i beques a l'estudi, a més d'ajudar-nos a trobar feina. 
  8. Instal·lacions modernes. Les instal·lacions es renoven i millora de forma constant per oferir la millor experiència a l'estudiant. 
  9. Un 5 de nota de tall. Et preocupa que les teves notes no siguin prou bones? No ens importa la nota, creiem en el teu potencial dins de les teves puntuacions acadèmiques, de manera que pots obtenir un 5 i demostrar que vals la pena.
  10. Fàcil accés amb cotxe. No perdis el temps conduint buscant una plaça d'aparcament o perdent-te per la ciutat. A UManresa tenim 3 aparcaments disponibles i un munt d'aparcaments gratuïts al carrer. A més, estem més a prop d'un dels accessos a la ciutat, així que no cal entrar al centre i perdre-s'hi.

No perdis mai la il·lusió i la motivació per estudiar i adquirir experiència per al teu futur profesional. Això t'acompanyarà tota la vida i UManresa és la millor opció. 

Nerea Cacheiro, Berta Vendrell and Laia Vicén, estudiants del grau en ADE de la Facultat de Ciències Socials de Manresa

Afegeix un nou comentari

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte