Vés al contingut

Títols

Autosol·licitud del títol oficial de la UVic-UCC

Qui pot fer aquest tràmit?  

La persona interessada sempre i quan estigui al corrent de totes les les seves obligacions com a estudiant.

On es sol·licita?

A través del Campus virtual / Portal de l’alumne / Estudis de Grau / Títols

  • Si ja tens accés al Campus Virtual, entra-hi amb el teu nom d’usuari i la teva clau d’accés.
  • Si ja tens accés al Campus Virtual però no recordes la clau,  pots clicar a Has oblidat la teva contrasenya? i recuperar-la.

Quan?

En qualsevol moment, sempre que compleixis tots els requeriments necessaris per a l'obtenció d'una titulació universitària oficial.  Durant el període de vacances, del 1 al 31 d'agost, no es podran fer autosol·licituds en línia del títol.

Com es pot sol·licitar?

1.Revisa l’expedient Abans d’iniciar el tràmit d'autosol·licitud del títol cal que revisis que les dades acadèmiques que consten en el teu expedient acadèmic són correctes. Ho pots fer a través del Campus Virtual Campus virtual / Portal de l’alumne / Estudis de Grau / Consulta expedient

Les dades del teu expedient apareixeran en el Suplement Europeu del Títol (SET) i, per aquest motiu, és molt important que les validis.

2. Llegeix bé les instruccions corresponents a les dades personals. És imprescindible que el document d'identificació estigui vigent en el moment de fer el tràmit i que t'asseguris que les teves dades personals son correctes.

3. Sol·licita el títol accedint a  Campus virtual / Portal de l’alumne / Estudis de Grau / Títols i indicar Sol·licitud de títol i SET

Quant val?

220 € per a estudis de grau i màsters universitaris.
Aquesta taxa s'ha d'abonar un cop finalitzat el procés de sol·licitud del títol mitjançant la forma de pagament TPV amb targeta de crèdit o dèbit.

Lliurament

Un cop fet el pagament podràs descarregar-te el resguard de pagament dels drets d'expedició del títol i en uns dies, rebràs per correu el certificat substitutori del títol i també el podràs descarregar en el mateix apartat de títols on has fet l’autosol·licitud, signats electrònicament i amb codi segur de verificació (csv).

Quan Gestió Acadèmica rebi el títol definitiu del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, t'enviarà una notificació per correu electrònic per informar-te que pots passar a recollir-lo personalment amb el document d'identificació. Si no pots venir, ho podrà fer qualsevol altra persona autoritzada per un poder notarial que presenti la fotocòpia del teu document d'identificació.

Si resideixes fora de la província de Barcelona, podràs demanar el lliurament del títol a la delegació del Ministeri més propera al teu domicili o bé a l'oficina consular espanyola, en cas que resideixis a l'estranger.

 

Tramitació e-Títol

Quan estigueu en possessió (recollit) del títol oficial de Grau o Màster Universitari, podreu disposar d’una còpia electrònica autèntica del títol en format pdf, signada electrònicament per la UVic-UCC i que atorga les mateixes garanties legals que el diploma expedit en suport paper.

El podreu sol·licitar registrant-vos en el següent enllaç i posteriorment realitzar el tràmit a través del Campus Virtual del Campus Vic.

Més informació

 

Contacte

Per a qualsevol incidència o consulta, envia un correu electrònic a titols@umanresa.cat

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte