Vés al contingut

Cicles formatius de grau superior: els avantatges d’estudiar a UManresa

Imagen

cicles formatius

La Formació Professional de Grau Superior s'ha convertit en una de les opcions que més afavoreix la inserció laboral, així com també la innovació i la competitivitat de les empreses. A UManresa oferim diferents cicles formatius de grau superior -tant convencionals com duals-, en tres àrees d'especialització: Ciències de la Salut, Empresa i Educació.

 

5 avantatges d'estudiar un cicle formatiu de grau superior a UManresa

1. Més inserció laboral i especialització

Les persones graduades en algun dels cicles formatius de grau superior d'UManresa tenen un alt grau d'especialització i un perfil tècnic molt qualificat. Aquesta preparació es tradueix en una elevada inserció laboral

2. Aprenentatge experiencial: aprendre fent, aprendre sentint

A UManresa tenim una metodologia pròpia d'aprenentatge a través de la simulació. Una metodologia innovadora que permet aprendre a través de l'assaig de situacions reals i dels errors que s'hi produeixen. Una metodologia enfocada a l'aprenentatge per a la qual disposem d'unes instal·lacions pròpies, el Centre d'Innovació en Simulació (CISARC), que ens permeten recrear fins a 50 escenaris diferents, tant dels àmbits de la salut, com de l'empresa i l'educació.

3. Formació en un entorn universitari

Estudiar un cicle formatiu de grau superior a UManresa ofereix un plus de rigor en relació amb la qualitat de la formació rebuda. El nostre alumnat s'integra en un entorn de recerca i generació de coneixement, amb accés a informació i documentació especialitzades, i instal·lacions innovadores i equipades tecnològicament.  

4. Titulació amb menys temps

Els cicles formatius de grau superior tenen una durada de 2.000 hores, que s'organitzen en dos cursos acadèmics, i poden ser per a moltes persones la porta d'accés a un grau universitari. En aquest sentit, a UManresa oferim itineraris combinats que preveuen la possibilitat de cursar un CFGS i un grau universitari d'una mateixa branca de coneixement, de manera consecutiva, en 5 cursos lectius: 2 per als estudis d'FP superior i 3 més per als de grau

5. Flexibilitat i connexió amb la realitat professional

Per la seva modalitat, els ensenyaments professionals d'UManresa permeten conciliar els estudis amb la vida personal i professional. "Si fas FP pots acabar a la universitat i, probablement, et pagaràs la carrera tu perquè estaràs treballant". És una de les conclusions d'un estudi publicat a la revista International Journal of Environmental Research and Public Health sobre la tria d'estudis a l'adolescència, promogut per investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

 

Quins cicles formatius de grau superior pots fer a UManresa?

 

Cicles formatius de grau superior en Salut

Amb una trajectòria sòlida i un prestigi reconegut en l'àmbit de les Ciències de la Salut, a UManresa comptem amb el suport dels principals agents i centres de salut del territori, fet que garanteix centres de pràctiques de qualitat i en institucions punteres en el sector. Així mateix, comptem amb una Clínica Universitària pròpia on podràs aprendre en un entorn real d'assistència, al costat de docents en actiu i veient i tractant patologies treballades teòricament a l’aula. La metodologia de la simulació és transversal a tots els nostres estudis i per tant, aprendràs fent i equivocant-te en situacions simulades molt properes a la realitat.

  • CFGS de Pròtesis Dentals amb col·laboració amb Avinent. El Cicle Formatiu de Grau Superior en Pròtesis Dentals d'UManresa es planteja com un itinerari adreçat a la preparació de professionals de la salut amb competències complementàries lligades a l'emprenedoria, la innovació i la internacionalització. La col·laboració amb Avinent (empresa líder per la seva penetració en el mercat i per la seva trajectòria en innovació) permet als alumnes treballar amb la tecnologia digital CAD, així com també enviar els seus dissenys a fresar a la planta de producció de l'empresa.

 

Cicles formatius de grau superior en Empresa

A UManresa volem formar les persones que lideraran les empreses que canviaran el món. Volem formar-te per donar resposta al context de globalització en què operen avui dia les empreses. Per aconseguir-ho, utilitzem metodologies innovadores. Som pioners en la implantació de la simulació aplicada al món empresarial i la utilitzem en la formació del nostre alumnat. A UManresa, la connexió entre els aprenentatges de l'aula i la pràctica professional és real, la visió internacional del món empresarial és al dia a dia de l'aula i comptem amb docents que són professionals reconeguts en actiu.

  • CFGS en Administració i Finances. El Cicle Formatiu de Grau Superior d'Administració i Finances d'UManresa té vinculació directa al grau universitari. Gràcies al Programa 2+3, els tècnics i les tècniques superiors d'aquesta especialitat podeu sol·licitar el reconeixement de fins a 60 crèdits del grau en ADE i cursar-lo a UManresa en només 3 anys. A banda de la formació en l'àmbit empresarial i financer, en aquest mateix cicle s'incorpora un plus de formació en la gestió d'empreses d'eSports.
  • NOU! CFGS de Comerç Internacional. El nou Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional d'UManresa utilitza una metodologia que connecta teoria i pràctica. D'una banda, aprens fent pràctiques en empreses que operen en un entorn internacional de negoci i, d'altra, la creació i gestió d'un e-comerç real és el fil conductor d'una docència enfocada a la pràctica professional.

 

Cicles formatius de grau superior en Educació

Afegeix un nou comentari

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte