Vés al contingut

Notícies

Imagen

primera pedra

UManresa convida persones que han estat vinculades amb el grau d’Educació Infantil a deixar-ne testimoni al nou edifici FUB Educació

El grau en Mestre en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC ha fet una crida a persones que hagin estat vinculades amb els estudis perquè en deixin testimoni en el nou edifici FUB Educació que es començarà a construir el proper mes de setembre. Concretament, es convida totes aquestes persones a fer les seves aportacions amb imatges i textos breus per incloure’ls en el cilindre que s’enterrarà durant l’acte simbòlic de col·locació de la primera pedra, que es farà el dia 17 de setembre.

Les persones interessades en participar en aquesta crida han de fer arribar la seva contribució abans del divendres 3 de setembre, a l’adreça de correu educació.infantil@umanresa.cat. Les aportacions han de consistir en una imatge en format jpg i un breu escrit d’un màxim de 3 o 4 línies que reflecteixin moments importants de la relació amb la universitat i els estudis.

El nou edifici es construirà al solar que hi ha entre la Clínica Universitària i la residència universitària. La construcció aglutinarà tots els serveis relacionats amb els estudis d’Educació Infantil, els serveis del CIFE, el Lab 0-6 i com a novetat inclourà una llar d’infants.

  • educació infantil
  • edificis
  • infraestructures
  • educació

Comparteix a les xarxes:

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte