Vés al contingut

Màsters i postgraus d'Educació

Imagen

masters i postgraus educació

Màsters en Educació

Màster universitari en Metodologia de la Simulació aplicada a la Formació de Professionals de Ciències de la Salut i Socials
Adquireix les metodologies més disruptives i innovadores en l’àmbit docent i pedagògic. Titulació oficial única a l’Estat

 

Cursos d'especialització

 

 

A UManresa impulsem la millora de la competitivitat de centenars de professionals en l’àmbit de l’Educació, l’eina més transformadora, a partir d’un ecosistema que ho fa possible.

> Lab 0_6, cas d’èxit nacional en el camp pedagògic: UManresa compta amb un centre exemplar per a la recerca i la formació científica en infants de fins a 6 anys i per a la posada en pràctica de coneixements i la formació continuada de professionals de la docència.

> Centre avantguardista en simulació i innovació (CISARC): Des de 2015 UManresa acull el CISARC, un equipament capdavanter a l’Estat especialitzat en la preparació i l’entrenament d’estudiants i professionals a partir de la simulació de casos reals.

> Llar d’infants pròpia Upetita: UManresa és l’única universitat amb llar d’infants pròpia per a que els i les professionals posin en pràctica el que s’explica a les aules.

> Campus universitari més modern a Catalunya: més de 1000m2 d’instal·lacions d’última generació equipades amb sistemes innovadors i preparades per garantir la millor experiència.

> CIFE (Centre d’Innovació i Formació en Educació): Formació permanent per a professionals del sector.

 

Imagen

campus umanresa

Equipaments moderns i innovadors per als estudis d'Educació

Contacta'ns per a més informació

icon-location-dark
Av. Universitària, 4-6, 08242 Manresa (Barcelona)
icon-phone-dark
93 875 96 04
icon-clock-dark

De dilluns a divendres, de 9 a 20h.


Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte