Vés al contingut

Grups de treball en Educació

Imagen

pare i filla

Grups de treball en Educació

Els grups de treball són espais de reflexió al voltant d’algun tema d'interès compartit per diferents mestres. Requereix el compromís dels participants de treballar-hi a partir de lectures, de la pròpia experiència a l’aula, d’ordenar i argumentar per escrit les idees, etc. És per aquest motiu que es certifiquen el doble d’hores de la presencialitat requerida. No són, doncs, cursos.

Es reuneixen mensualment en sessions de 2’30 hores (20 hores presencials) i donen dret a un certificat reconegut pel Departament d’Ensenyament de 40 hores, si es compleix amb l’assistència i el compromís de participació. Cada grup de treball decideix en quin format o de quina manera pot donar a conèixer els resultat de la tasca del curs: una entrada al blog, un article, una exposició, una sessió oberta a tothom, etc. Són oberts a mestres i professorat de totes les etapes educatives.

VOLEU FORMAR PART D'UN GRUP DE TREBALL EN EDUCACIÓ?

Si voleu formar part d'un grup de treball en educació existent o bé proposar la creació d'un de nou, podeu escriure un missatge amb la vostra proposta a: cife@umanresa.cat

 

Grups de Treball en Educació 2022-2023

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte