Vés al contingut

Pràctiques Grau en Fisioteràpia

Imagen

Campus Manresa

Informació institucional per centres de pràctiques externs

Quin tipus de professionals formem?

Persones graduades amb integritat, empatia, responsabilitat; respectuoses, adaptables, crítiques i coneixedores d'elles mateixes; agents de canvi amb capacitats de comunicació efectiva, treball en equip i competències professionals.

Què esperem del centre de pràctiques?

La col·laboració activa en la formació dels estudiants en pràctiques, adjudicant-los tutors motivats amb la docència i amb ganes de transmetre la seva experiència.

Què esperem del professional fisioterapeuta tutor de centre?

La seva col·laboració i participació a la formació pràctica dels nostres estudiants. Ens agradarà que faci un guiatge, conducció al debat, supervisió i qüestionat de forma didàctica, de les actuacions de l'alumnat. Per facilitar aquesta tasca l'alumnat ha de posar en pràctica unes capacitats ja adquirides, en funció del pràcticum que realitzi (PII, PIII, PIV, PV), a més de desenvolupar de forma paral·lela un e-portfoli amb tasques concretes per a cada pràcticum ( e-portfoli II, III, IV, V).

Què oferim al centre de pràctiques?

Formar part de la nostra facultat com a centre educatiu, proporcionar compensació acadèmico-curricular al professional fisioterapeuta tutor.

 

Model institucional

El campus Manresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) compta amb dues facultats: una de Ciències de la Salut i una altra de Ciències Socials. A la Facultat de Ciències de la Salut s'imparteixen els graus universitaris d'Infermeria, Fisioteràpia, Logopèdia i Podologia. Acull diferents centres i serveis que completen i donen valor als estudis de grau com ara la Clínica Universitària i el CISARC, centre d'innovació en simulació. També compta amb estudis de Medicina, que imparteix en col·laboració amb el campus Vic de la Universitat.

La seva activitat es desenvolupa en quatre edificis, més un en construcció, que estarà operatiu a partir del curs 2022-2023, ubicats en una àrea de 25.000m2 a la zona universitària de la ciutat.

Missió

Imagen

missió

Promoure el creixement personal i professional mitjançant un projecte de formació universitària sostenible, innovador i de qualitat, en col·laboració amb altres institucions i adequat a les necessitats de l'entorn.

Visió

Imagen

visió

Ser centre universitari de referència en tenir una docència de qualitat i un model de pràctiques diversificades i enriquidores. Ser centre orientat a la formació integral dels seus alumnes amb alta competència als estudis de Salut. Ser un centre precursor de l'ocupabilitat dels alumnes.

 

Valors

Imagen

valors

Compromís, confiança, esperit emprenedor, innovació, col·laboració en equip.

Model pedagògic

El nostre model situa l'alumnat al centre del procés d'aprenentatge, cosa que requereix el compromís del conjunt del professorat amb la millora contínua de la docència. La Universitat té eines internes enfocades a l'aprenentatge experiencial, col·laboratiu i reflexiu; compta amb recursos de l'entorn com els docents experts que contribueixen a vincular la teoria i la pràctica, les pràctiques a centres de treball i la presentació de casos reals a l'aula.

Les xifres

  • 1.567 Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut
  • 775 Alumnat de Fisioteràpia
  • 412 Alumnat de Fisioteràpia que han triat un centre extern.
  • 770 Centres externs (fora de Catalunya i majoritàriament del territori francès)
  • 86 Centres a Catalunya

Contacte

Dra. Ruth Galtés

Coordinadora centres de pràctiques externes, pràctiques extracurriculars y ERASMUS Pràctiques

Grau en Fisioteràpia

Facultat de Ciències de la Salut - Campus Manresa de la UVic-UCC

rgaltes@umanresa.cat

T. 93 877 41 79 – Ext.362

Imagen

ruth galtes

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte