Màster en Cirurgia Podològica de l'Avantpeu

Descarrega el programa

 

El Màster en Cirurgia Podològica de l’Avantpeu permet al podòleg obtenir els coneixements teòrics i pràctics necessaris per oferir una atenció integral al pacient en l'ambit de l'avantpeu. El programa està centrat en la resolució quirúrgica mitjançant els procediments de mínima incisió i cirurgia oberta.

 

La formació dedica un volum important d’hores a l’activitat pràctica amb sutures, biopsies, sedació, embenats... on l’alumne exercitarà sobre cadàver i en pacient real dins de l’àmbit quirúrgic. El Màster també compta amb classes teòriques basades en casos clínics, una part de les quals es fa a Barcelona.

 

Adreçat a: Podòlegs

 

Durada: 60 ECTS

 

Modalitat: Semipresencial

 

Horaris: Divendres i dissabte intensius, cada tres setmanes, de 9 h a 14 h i de 15 h a 19 h

 

Lloc:
Campus Manresa
Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Parc Sanitari Pere Virgili. Edifici Montseny
C/ Esteve Terrades, 30 baixos
08023 Barcelona

 

Acreditació: Màster en Cirurgia Podològica de l’Avantpeu expedit per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya amb un total de 60 crèdits ECTS.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

 

Col·labora:

Fresco

 

 

 

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.
 
Cirurgia podològica

 

Sol·licita informació sobre l'edició 2019/2020

* camps obligatoris
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.