Màster per a Infermeria en Sinologia i Patologia Mamària

Descarrega el programa

 

El màster per a Infermeria en Sinologia i Patologia Mamària es planteja des d’un vessant totalment professionalitzador i a partir d’una metodologia fonamentalment pràctica i aplicada, a partir de l’estudi de casos i amb pràctiques en les diferents unitats de patologia de mama i bloc quirúrgic de cirurgia de mama.

 

L'objectiu de la formació és reforçar i adquirir les habilitats necessàries per exercir com a infermer/a o gestor/a en sinologia i patologia mamària i obtenir l’estatus d’Infermera Referent de Patologia Mamària/Càncer de Mama, homologable als estàndards europeus, i optar a exercir aquesta funció dins de cada hospital.

 

Per altra banda, el programa també dona les eines per evitar i detectar precoçment qualsevol complicació dins la sinologia i la patologia mamària i ofereix coneixements dins l’àmbit de la investigació científica per a infermeria.

 

Adreçat a: Graduats, llicenciats i/o diplomats que treballin en serveis relacionats amb la sinologia i la patologia de mama o que hi estiguin interessats.

 

Durada: 60 ECTS

 

Modalitat: Presencial

 

Calendari: D’octubre del 2019 a juny del 2020.

 

Horari: Dilluns i dimarts, cada 15 dies, de 9 a 20 h.

 

Lloc:
UManresa - Fundació Universitària
del Bages (UVic-UCC)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa

 

Acreditació: Màster per a Infermeria en Sinologia i Patologia Mamària, expedit per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. El màster acreditarà també els professionals en el SVB i el SVA adult (que inclou el SVI) pel Consell Català de Ressuscitació (CCR).

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

master infermeria patologia mamaria

 

 

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua de la UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.