Màster en Motricitat Orofacial

Octubre 2021 – Juny 2022 – Modalitat semipresencial

Descarrega el programa

 

El Màster en Motricitat Orofacial està dissenyat per proporcionar els coneixements i metodologies per a poder diagnosticar les alteracions i disfuncions de la motricitat orofacial a partir de l'anàlisi i la interpretació clínica.

 

Es tracta d'un màster internacional que compta amb professorat d'Espanya, Portugal i Brasil amb pràctica clínica vigent. Alhora també permet realitzar pràctiques internacionals a diferents centres d'Espanya i Portugal, convalidables si es demostra experiència al camp de la Motricitat orofacial.

 

Gràcies a la nova modalitat semipresencial, el programa és compatible amb l'activitat professional habitual. Es realitzarà treball en entorn virtual dirigit pels professionals, amb algunes videoconferències en directe i amb 6 sessions presencials concentrades en 2 setmanes.

 

Adreçat a: Logopedes

 

Durada: 60 ECTS

 

Modalitat: Semipresencial (6 sessions presencials).

 

Calendari: del 9 d’octubre de 2021 al 18 de juny de 2022

 

Sessions presencials:

26, 27, i 28 de maig de 2022

2, 3, 4 de juny de 2022

 

Horari:

Les sessions presencials seran dijous, de 15 h a 20 h; i divendres i dissabtes, de 9 h a 20 h.

 

Les videoconferències seran en divendres tarda i dissabtes.

 

Lloc:

UManresa-Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya)

 

CU+ Clínica Universitària
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

 

Doble titulació: Màster en Motricitat Orofacial per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i
Postgrau en Motricitat Orofacial per l'IEPAP.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

 

 

El Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.
Organitzat conjuntament

Motricitat orofacialMotricitat orofacial

Sol·licita informació sobre la propera edició

* camps obligatoris
·El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries d'UManresa.
· Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
· No es comunicaran a cap persona, entitat o organització aliena a la Fundació Universitària del Bages (UManresa).
· En qualsevol moment podrà exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s’hi.
· Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a política de protecció de dades.