Màster en Motricitat orofacial

Descarrega el programa

 

El Màster en Motricitat orofacial està dissenyat per proporcionar els coneixements i metodologies per a poder diagnosticar les alteracions i disfuncions de la motricitat orofacial a partir de l'anàlisi i la interpretació clínica.

 

Es tracta d'un màster internacional que compta amb professorat d'Espanya, Portugal, Argentina i Brasil amb pràctica clínica vigent. Alhora també permet realitzar pràctiques internacionals a diferents centres d'Espanya i Portugal, convalidables si es demostra experiència al camp de la Motricitat orofacial.

 

Adreçat a: Diplomats, graduats en logopèdia o bé estar en possessió del document d’habilitació professional per a l’exercici de la logopèdia del col·legi de logopedes de la comunitat autònoma corresponent.

 

Durada: 60 ECTS. Es preveu la convalidació de submòduls cursats anteriorment.

 

Horari habitual: Divendres, de 16 a 20h (4h) i Dissabte, de 9 a 14 h i de 15 a 20 h (10 h)

 

Modalitat: Presencial

 

Lloc:
Parc Sanitari Pere Virgili. Edifici Montseny.
(Recinte de l'antic Hospital Militar)
C/Esteve Terrades, 30. 08023 Barcelona

 

Doble titulació: Màster en Motricitat Orofacial per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i
Postgrau en Motricitat Orofacial per l'IEPAP.

 

Curs bonificable: Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. En el cas de que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF - Permís Individual de Formació.

 

 

 

El Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.

Motricitat orofacial

 

 

Saps que l'especialista en Motricitat Orofacial pot ajudar als nens que no volen menjar per híper o hipo sensibilitat oral?

 

Has pensat mai que amb les tècniques de la Motricitat Orofacial pots ajudar a pacients després d’una cirurgia ortognàtica?

 

Coneixes les possibilitats de la logopeda dins el camp de l’estètica facial?

 

Saps que el Bandatge Neuromuscular també el podem fer servir per rehabilitar a pacients amb alteracions de la Motricitat Orofacial?

 

Descobreixes temes interessants, FEM UN SKYPE?
Omple el següent formulari per parlar amb el teu coordinador i resoldre dubtes.

* camps obligatoris
Les dades que ens proporciona seran incorporades al fitxer Servei d’informació, creat per la Fundació Universitària del Bages. S’utilitzaran per a atendre la seva petició i enviar-li la informació sol·licitada, si és el cas. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritza a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se a la Fundació (Avinguda Universitària, 4-6, Manresa).