Vés al contingut

Escola d'Estiu

Imagen

escola estiu mestres umanresa-fub

Escola d'Estiu
del 10 al 13 de juliol de 2023

Cursos de l'Escola d'Estiu 2023

L'Escola d'Estiu ofereix del 10 al 13 de juliol el programa Simfonia d'emocions, es tracta de 3 tallers que proporcionen als participants recursos per a l'educació i el benestar emocional. Cada un dels participants pot seleccionar la quantitat de tallers que vol realitzar.

 

Juguem amb la literatura

Dilluns, 10 de juliol de 9:00 a 13:30h i de 14:30 a 17:00h.
Ada Cusidó

Un curs de literatura per docents pensat en estratègies per desenvolupar a l'aula. Busca dotar als docents de les eines necessàries per enriquir l'ensenyament dels contes i promoure l'aprenentatge actiu, la creativitat i l'exploració en l'àmbit de la narrativa. Els recursos i les dinàmiques proposades tenen com a objectiu captar l'atenció dels estudiants, fomentar la seva participació activa i estimular la seva imaginació i pensament crític.

*Formació vàlida pel nomenament i cobrament del mes de juliol i reconeguda com a formació permanent pel Departament d’Educació.

Emocions i arts narratives

La cura de les emocions en el dia a dia de l'aula

Dimarts, 11 de juliol de 9:00 a 14:00h
Eva Bach

Cinemafòrum a partir del documental "Learning to care - Pensant en els altres", sobre l'aprenentatge de l'art de viure. Veurem maneres senzilles i eficaces d'atendre, d'escoltar i d'expressar els sentiments a l'aula, de donar un lloc a les vivències personals i familiars de l'alumnat, de resoldre conflictes tenint en compte les emocions implícites, així com d'afavorir la connexió emocional i la creació de lligams afectius.

La literatura: la porta als altres i a nosaltres

Dimecres, 12 de juliol de 9:00 a 14:00h
Gemma Ventura

Vols explorar el món fascinant de la literatura i descobrir el poder que té la paraula per despertar emocions? Aquest curs ofereix la oportunitat d’explorar el poder de la paraula mitjançant fragments de novel·les. Descobriràs com la literatura pot ser una finestra a altres mons, obrien el teu cor i la teva ment a noves idees i realitats i tindràs l'oportunitat de posar-te a prova i explorar la teva creativitat mitjançant exercicis de creació literària.

*Formació vàlida pel nomenament i cobrament del mes de juliol i reconeguda com a formació permanent pel Departament d’Educació.

Un passeig per les emocions, la música ens hi acompanya 

Dijous, 13 de juliol de 9:00 a 13:30h i de 14:30 a 17:00h.
Aloma Cuiné i Carles Cuberes

Et convidem a embarcar-te en una experiència única i transformadora, on la música es converteix en el catalitzador de les teves emocions més profundes. Proporcionarem un espai segur i acollidor per endinsar-te en el món de les emocions pròpies, utilitzant la música com a eina perquè puguis expressar-te i explorar-te a nivell personal.

Mitjançant exercicis pràctics i dinàmiques de grup, aprendrem a reconèixer, identificar i acaronar-les. Descobreix com aquesta poderosa forma d'expressió pot ajudar-te a comprendre't millor a tu mateix, a connectar amb els altres i a créixer en el teu camí personal de desenvolupament emocional.

*Formació vàlida pel nomenament i cobrament del mes de juliol i reconeguda com a formació permanent pel Departament d’Educació.

Les inscripcions es realitzen a través del següent enllaç:

Inscripcions als tallers

Preu de les inscripcions:

  • 1 taller: 20€
  • 2 tallers: 30€
  • 3 tallers: 40€

*Els tallers dels dies 11, 12 i 13 de juliol són convalidables per hores formatives del Postgrau en Educació Emocional: escola, família i societat. 

Tretzena Escola d’Estiu de Literatura Infantil i Juvenil

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, en col·laboració amb l’Abadia de Montserrat, obre la Tretzena Escola d’Estiu de Literatura Infantil i Juvenil adreçada a persones que, des de l’àmbit de l’ensenyament, la biblioteca, l’edició, la recerca o la motivació personal o professional, tinguin interès en l’aprofundiment d’aspectes concrets del llibre infantil i juvenil.

Més informació i inscripcions

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte