Grau en Podologia

grau semipresencial

El grau en Podologia semipresencial d'UManresa forma professionals per promoure, prevenir, mantenir o recuperar la salut dels peus, valorant la seva relació amb tot l'aparell locomotor, diagnosticant, prescrivint i realitzant qualsevol tipus de tractament podològic, ortopodològic, quiropodològic, cirurgia podològica, tractaments físics, farmacològics i preventius en els àmbits educatius, social i sanitari.

 

Els estudis de podologia de la UVic-UCC a partir de el curs 21-22 s'imparteixen en modalitat semipresencial amb l'opció d'escollir entre dos itineraris:

 

Modalitat Semipresencial (classes presencials durant 3 dies consecutius al mes)

Modalitat progressiva Semipresencial (classes presencials 2 dies a la setmana durant el primer any i mig).

 

En tots dos grups es compagina la docència virtual amb les sessions presencials a la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa i la Clínica Universitària.

grado podologia semipresencial

Per a més informació omple el següent formulari:

contacta ara
grado podologia semipresencial

 

La modalitat semipresencial ofereix classes presencials 3 dies consecutius al mes durant tot el grau. La finalitat de facilitar l'organització, el contacte amb estudiants i professors i realitzar la part pràctica de les diferents matèries.

 

La modalitat progressiva semipresencial combina la no presencialitat amb activitats autònomes i la presencialitat de dos dies a la setmana durant durant el primer any i mig. A partir del segon semestre del segon any es passa a la semipresencialitat amb classes presencials durant 3 dies consecutius cada mes. 

 

Les dues modalitats híbrides combinen d'una banda les classes presencials amb alt valor afegit (sessions teoricopràctiques i tallers de simulació) i les pràctiques clíniques, amb tasques que es poden desenvolupar de manera no presencial, a el mateix temps que enriqueixen el procés i mantenen el rigor acadèmic.

 

Vídeo de presentació


clinica universitaria

La Clínica Universitària és un centre amb equipament docent i assistencial. D'una banda, ofereix atenció podològica privada i pública, incloent la cirurgia de mínima incisió, i de l'altra, disposa d'unes instal·lacions específiques per dur a terme activitats docents de simulació.

Les pràctiques clíniques culminen una seqüència d'aprenentatge pràctic que s'inicia en el primer curs. En la modalitat semipresencial les estades de pràctiques es fan en format 100% presencial a les diferents clíniques.

El 100% dels graduats en Podologia d'UManresa tenen feina a al cap de dos anys de finalitzar els seus estudis. Una part important d'ells decideix instal·lar la seva pròpia consulta amb el Servei de suport a la creació d'empreses.

Sortides professionals del graduat en Podologia

El graduat en Podologia treballarà en centres privats, com ha fet històricament, però cada vegada més també en hospitals. A aquest nivell, la integració del podòleg a Unitats de Peu de Risc és actualment fonamental. Una altra sortida professional és la important tasca que es realitza en centres sociosanitaris i geriàtrics, així com el treball en centres esportius, cuidant i ajudant els peus a respondre a les exigències especials que es sol·liciten quan fem esport.