Grau en ADE

Estudia el grau en Administració i Direcció d’Empreses i adquireix una formació àmplia i polivalent per treballar en qualsevol de les àrees funcionals d’una empresa: comptabilitat, gestió fiscal i laboral, finances, gestió comercial i màrqueting, gestió de recursos humans, gestió internacional, direcció estratègica, gestió d'operacions i organització de la producció.

 

Les classes d’ADE a UManresa tenen un alt component pràctic i utilitzen de manera intensiva la simulació per a l’entrenament d’habilitats directives, tant genèriques (negociació, direcció d’equips, gestió del temps, resolució de conflictes, presa de decisions) com situacionals (inspecció, auditoria, entrevista de selecció, junta d’accionistes).

 

La metodologia de la simulació està íntimament integrada en la docència al llarg de tots els estudis i inclou activitats amb actors en espais preparats per reproduir de la manera més fidel les situacions reals.

 

Si tens el CFGS d'Administració i Finances, pots realitzar el grau en ADE en tan sols 3 anys. UManresa és l'única universitat catalana que permet aquesta reducció dels anys d'estudis si disposes del títol de formació professional. Demana més informació a umanresa@umanresa.cat.

 

Gestion d'enterprises
contacta ara
Gestion d'enterprises

Els alumnes d’ADE d’UManresa poden seguir gratuïtament cursos en anglès, al llarg dels 4 anys de durada dels estudis, i d’un segon idioma estranger a partir de 3r curs. A més, una part de les assignatures s’imparteixen en anglès. L’ús d’aquesta llengua a l’aula s’introdueix de manera gradual, al llarg dels estudis, i s’intensifica a partir de 3r i 4t curs.

 

L'objectiu és assegurar que tot els alumnes es titulen amb una base sòlida en coneixement d'idiomes que els permeti treballar en entorns multilingües.

Gestion d'enterprises

UManresa fomenta la mobilitat geogràfica dels seus alumnes amb programes d’intercanvi com l’Erasmus o el Sèneca, però també amb altres iniciatives com les estades col·lectives de curta estada en països comunitaris des de primer curs o bé els internships per a acabats de graduar.

 

El 100% dels alumnes poden optar a una plaça per participar en programes de mobilitat i també es realitzen estades col·lectives per als alumnes de primer i segon curs.

Borsa de treball

Els alumnes d'ADE d'UManresa gaudeixen d'un ensenyament connectat amb la realitat empresarial des del primer dia, la qual cosa facilita la seva posterior incorporació al món del treball.

 

UManresa, a més, fa un èmfasi especial en el desenvolupament de la cultura emprenedora entre el seu alumnat, tot promovent una actitud activa i desperta en la detecció i aprofitament d'oportunitats de negoci.

Programa Prèmium

 

El programa Prèmium per als alumnes d’ADE d’UManresa inclou cursos gratuïts d'anglès al llarg dels 4 anys de durada dels estudis, i d’un segon idioma estranger a partir de 3r curs. Les pràctiques becades també formen part del programa, es tracta de períodes de 300 hores de pràctiques remunerades a cada curs, a partir del segon. Més informació [>]

 

ADE UManresa
Els professors són professionals que, a part de ser docents, estan dia a dia a les empreses. Tens un accés directe a la realitat empresarial.
Albert Palau
exalumne

Sortides professionals del graduat en ADE

- Gestió d'empreses, consultoria, auditoria, administració pública, entitats financeres, docència, exercici lliure de la professió.
- Treball en diferents departaments de les empreses, realitzant tasques de: comptabilitat, gestió fiscal i laboral, finances, gestió comercial i màrqueting, gestió de recursos humans, gestió internacional, direcció estratègica, gestió d'operacions i organització de la producció.
- El grau en ADE està pensat, per últim, per dotar els coneixements i capacitats necessaris per crear una empresa pròpia, i esdevenir així un emprenedor/a.