Curs Lideratge d'equips interdisciplinaris en Simulació. Crisis resource management

El curs Lideratge d'equips interdisciplinaris en Simulació. Crisis resource management va dirigit a instructors de simulació que hagin realitzat com a mínim el curs d’acreditació d’instructors.

 

S’orienta a aquells facilitadors que vulguin liderar la simulació per a equips professionals multidisciplinars i que hagin de dissenyar escenaris de simulació in situ a partir de la gestió de situacions de crisi en la pràctica clínica. L'objectiu d'aquests escenaris és potenciar un millor assoliment de les competències i assegurar la transferència dels aprenentatges en el lloc de treball.

 

El curs es centra en ajudar a evolucionar en la gestió de situacions de crisi, incloent-hi el paper del lideratge i practicar estratègies de comunicació, incloent-hi la comunicació tancada, la comunicació explícita i el pensament narratiu.

 

Identificar i participar en pràctiques deliberades de resolució de problemes, diagnòstics i estratègies per evitar la seva fixació, avançant en la familiaritat amb els Manuals d'emergència per al tractament del pacient durant els temps d'elevada càrrega cognitiva.

 

Practicar estratègies per al canvi de la cultura amb èmfasi en convidar l'aportació de l'equip i fomentar l'expressió oral quan tenen alguna cosa important per compartir.

MAIG 2019

Divendres, 10 de maig de 15 a 20 h.

Dissabte, 11 de maig de 9 a 14 h.

Divendres, 24 de maig de 15 a 20 h.

Dissabte, 25 de maig de 9 a 14 h.

 

Informació general

ADREÇAT A
Professionals de la salut
___
MODALITAT
Presencial
___
DURADA
20h
___
HORARIS
Divendres, de 15 a 20 h i dissabtes, de 9 a 14 h.
___
LLOC
UManresa - Fundació Universitària del Bages
(Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya)
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
___
ACREDITACIÓ
Certificat expedit per UManresa (requisit d'assistència al 80% de les classes)
___
PREU
500 euros
___
CURS BONIFICABLE
Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo, en funció del crèdit que tingui disponible. Alternativament, en el cas que la formació es realitzi en horari laboral, l’empresa pot bonificar-se els costos salarials de les hores que el treballador inverteixi en la seva formació com a PIF – Permís Individual de Formació.

Professorat

SANTI GONZÀLEZ
___

GINA ROGNONI

més informació i contacte

Centre Internacional de Formació Contínua
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)
T. (+34) 93 875 73 48
infofc@umanresa.cat

 

El Centre Internacional de Formació Contínua d'UManresa es reserva el dret d’anul·lar el programa si la quantitat d’inscripcions no és suficient per a la seva realització. En aquest cas es comunicarà als participants per tal de procedir a efectuar el retorn del pagament.